Huawei, Επενδύει 600 εκ. δολάρια στο 5G

Η Huawei Technologies επενδύει στα γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιά 5G με πλάνο 600 εκ. δολάρια έως το 2018 σύμφωνα με τον CEO της εταιρέιας κ. Ken Hu. Με τα μελλοντικά δίκτυα 5G θα μπορούμε να επιτυγχάνουμε ταχύτητες 10 Gigabits per second (100 φορές γρηγορότερο από το τωρινό 4G).

Η Huawei ξεκίνησε να επενδύει στο 5G πίσω το 2009 και έχει ιδρύσει 9 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης ανά τον κόσμο. Από το 4G στο 5G θα υπάρξει το μεταβατικό στάδιο του 4.5G με την Huawei να σκοπεύει να το διαθέσει εμπορικά μέσα στο 2016 με ταχύτητες 6Gpbs.

Huawei 5G, Huawei, Επενδύει 600 εκ. δολάρια στο 5G

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Eίμαι σίγουρος ότι μέσα σε 2-3 χρόνια οι “φιρμάτες” εταιρίες θα τρώνε σκόνη από εταιρίες όπως η Huawei αν συνεχίσουν την ίδια πολιτική…

Μarios f

Λεωνιδα, πολλα λες.Σε 2 χρονια, η αποκαθηλωση αρχισε.

Chris

Μην φάτε κιναζάκια. Και μόνο το σήμα της καταθλιπτικό είναι σαν να έχεις ψωνίσει κινητά απο την λαική. ¨οση και να είναι ότι και να είναι είναι απλά μια κινεζιά. Αντε γεια.

Panagiotis - Volos

Με κάτι τέτοιοuς σαν και εσένα Chris που έχουν καβαλήσει καλάμι μοσχοπουλάει τα Made in China Iphone η Apple 800άρια + , όσο για την Κορεάτικη Samsung δεν μπορώ να πω. Αλλό επίπεδο το (ποιοτικότατο) πλαστικό πληρώνεις κάτι παραπάνω άλλα μοιάζει με δέρμα. Και άσε εμάς τους κοινούς θνητούς να αγοράζουμε μεταλικές η γυάλινες κινεζιές.

Chris

Το πρόβλημα φίλε μου δεν είναι πως εγω εχω καβαλήσει το καλάμι αλλά εσείς. ¨Εχετε ορίσει τους εαυτούς σας υπέυθυνουν τιμολόγησης, τεχνολογικής αξιολόγησης και ότι άλλο μήπως και καταφέρετε να δικαιολογήσετε αυτή την εσωτερική ορμητική ανάγκη σας για ισωπεδωτισμό και εξίσωση όλων όσων εναντιώνονται στον εσωτερικό αυθαίρετο ορισμό εκείνων των οποίων εσείς έχετε ονομάσει ορθών. Πρίν σχολιάσετε η προσβάλλετε κάντε μια εσωτερική αναζήτηση ωστε να ορίσετε και να ξεδιαλύνετε το ΘΕΛΩ απο το ΠΡΕΠΕΙ και το ΕΙΝΑΙ.

mixalis

Μπλα μπλα Chris…κουράζεις . Στο θέμα μας ..πάλι καλά που υπάρχει η Huawei και βγαίνουν flagships σαν το Honor 6. Πληρώνεις κινητό που μαμαει …Όχι μάρκετινγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».