Hulu: Αποκτά υποστήριξη για το SharePlay

hulu, Hulu: Αποκτά υποστήριξη για το SharePlay

Ενημέρωση έλαβε η εφαρμογή Hulu για iPhone, iPad και Apple TV, μέσω της οποίας απέκτησε υποστήριξη για το SharePlay. Πλέον, επιτρέπεται στους χρήστες του Hulu να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μέσω streaming στο FaceTime σαν παρέα.

Το SharePlay έχει σχεδιαστεί για να δίνει περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες του FaceTime. Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα ατόμων μπορεί να μπει σε κλήση και να ανοίξει το Hulu προκειμένου να δουν ένα πρόγραμμα όλοι μαζί.

hulu, Hulu: Αποκτά υποστήριξη για το SharePlay

Όσοι συμμετέχουν στην κλήση FaceTime και θέλουν να παρακολουθήσουν το Hulu θα πρέπει να έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα. Η συνδρομή ξεκινά από 6,99 $ ανά μήνα.

Ακόμα, η πλατφόρμα πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες Live TV να αλλάζουν κανάλια κατά την αναπαραγωγή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple FaceTime iPhone

Apple TV 4K: Θα υποστηρίζει κλήσεις FaceTime χρησιμοποιώντας την κάμερα του iPhone

Με το επερχόμενο tvOS 17, που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο, το Apple TV 4K λαμβάνει υποστήριξη για το FaceTime.

Software Apple FaceTime iOS

To SharePlay κάνει διαμοιρασμό οθόνης στο iOS 15 beta

H δοκιμαστική έκδοση iOS 15 δίνει στους φίλους της Apple τη δυνατότητα διαμοιρασμού μέσω του εργαλείου SharePlay.

Software Apple FaceTime

Έντονα φαινόμενα spam αναφέρουν πολλοί χρήστες του FaceTime

Ένα περιστατικό spam ομαδικών κλήσεων στο FaceTime της Apple κατέδειξε τα κενά ασφαλείας που υπάρχουν στην πλατφόρμα.

Software Apple Apple iOS FaceTime

Apple: Αντάμειψε τον νεαρό που εντόπισε το σφάλμα στο FaceTime

Πρόσφατα η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση iOS 12.1.4 για να διορθώσει ένα σημαντικό σφάλμα ασφαλείας στο FaceTime. Το σφάλμα αυτό επέτρεπε στους χρήστες να παρακολουθούν τους χρήστες άλλων iPhone κατά τη διάρκεια της ομαδικής βιντεοκλήσης του FaceTime, ακόμα και αν εκείνοι δεν είχαν απαντήσει στη κλήση.