Η Huawei τιμωρεί με πρόστιμο τους υπεύθυνους για το πρωτοχρονιάτικο tweet μέσω iPhone

Huawei τιμωρεί πρόστιμο υπεύθυνους πρωτοχρονιάτικο tweet μέσω iPhone, Η Huawei τιμωρεί με πρόστιμο τους υπεύθυνους για το πρωτοχρονιάτικο tweet μέσω iPhone

Η Huawei, την πρωτοχρονιά έκανε ένα tweet μέσω iphone και νέες πληροφορίες θέλουν να τιμωρεί με μείωση στους μισθούς των υπαλλήλων που ευθύνονται για το άτυχο περιστατικό.

Η ανάρτηση έγινε δημόσια λιγα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου, και αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν ότι δημοσιεύθηκε μέσω iphone.

Η Κινεζική εταιρία τιμώρησε δύο εκ των υπαλλήλων της απο την ομάδα digital marketing. Η ποινές ήταν πρόστιμο στον μισθό ύψους 5000 CYN (περίπου 620€), υποβάθμιση ενός επιπέδου στην εταιρική κλίμακα και αποκλεισμό απο οποιαδήποτε προαγωγή για τους επόμενους 12 μήνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δύο υπαλλήλων είναι ο επικεφαλής του τμήματος.

Τέλος, η εταιρεία έστειλε σχετικό ενημερωτικό μήνυμα εσωτερικά και εκεί αναφέρει πως το συγκεκριμένο συμβάν αποκάλυψε ατέλειες στις διαδικασίες και τη διαχείριση για τα οποία θα πρέπει να δουλέψουν ώστε να λυθούν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Κόμπλεξ κατωτερότητας… τόσο απλά

Fotis

Ότι να ναι Huawei.

Vendetta

Δηλαδή εσείς εάν είχατε εταιρία (δεν ξέρω εάν έχετε) και ένας από τους εργαζομένους σας διαφήμιζε τον ανταγωνιστή σας θα τον χειροκροτούσατε? Και ήταν και επικεφαλής μάρκετινγκ του ψηφιακού μάρκετινγκ. Μέγα σφάλμα του!!! Για μικρότερα λάθη χάνουν τη δουλειά τους!!!

chris

Ορθη κινηση, δεν ειναι κομπλεξ, ας ανοιξουν λιγο τα ματια τους οι υπαλληλοι…

jack sf

Τελευταία και καλά όλοι tweet από iphone..

Agnostos13

Τα marketing agencies δείχνουν προτίμηση στις συσκευές της Apple όπως φαίνεται!
Τα έχουμε ξανασυζητήσει και παλαιότερα…

mariosX

Έκτος εταιρειας επρεπε να τους βρει ο καινουριος χρονος! Και λιγα τους εκαναν!Το οτι σου δινει η εταιρεια την ελευθερια να χρησιμιποιεις σαν προσωπικη σου συσκευη οτι εσυ θελεις δε σημαινει οτι αυτο σου δινει το δικαιωμα και να την βλαψεις! Μην εκμεταλευεσαι λοιπον καποια ανεχεια που δειχνει η οποια εταιρεια να την χρησιμοποιησεις εναντιον της! Στο τελος …ζητα ενα Υ5 απο την εταιρεια και χειρισου απο εκει τους εταιρικους λογαριασμους! Οπως και να το δεις …ηταν μεγαλο φαουλ! Και επαναλαμβανω οχι γιατι εγινε απο ενα iphone ….αλλα και μονο οτι η εταιρεια δεν σε ελεγχει αν την στηριζεις και αν την προτιμας (που σε αλλες εταιρειες σε ελεγχουν ενδελεχως για αυτο) δε σημαινει οτι μπορεις και να την εκθετεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.