Η ψηφιακή διδασκαλία αναδεικνύει τις ανισότητες μεταξύ των μαθητών

, Η ψηφιακή διδασκαλία αναδεικνύει τις ανισότητες μεταξύ των μαθητών

Με την εξάπλωση του κορονοϊού οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Η λύση στο πρόβλημα φαίνεται πως βρέθηκε μέσω της ψηφιοποίησης των μαθημάτων, ωστόσο όπως δείχνουν στοιχεία, μέσω της ψηφιακής διδασκαλίας εμφανίζονται οι ανισότητες μεταξύ των μαθητών.

Σύμφωνα με το Federal Communications Commission (FCC), ο πιο σημαντικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι ορισμένοι μαθητές δεν έχουν μία αξιόπιστη γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο. Πληροφορίες της Microsoft αναφέρονται σε περισσότερους από 25 εκατομμύρια ανθρώπους στην Αμερική με έλλειψη γρήγορης σύνδεσης. Παρόλο που τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μπορούν να παρέχουν στους μαθητές όλα τα απαραίτητα, δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα που υπάρχει με την σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ορισμένα μάλιστα σχολεία, δεν έχουν βρει ακόμη λύση για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το City University of New York (CUNY) είναι το μεγαλύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο της χώρας, ωστόσο μέχρι και αυτήν την στιγμή δεν έχει ένα σχέδιο για τους φοιτητές που δεν έχουν πρόβαση στο διαδίκτυο.

Η Jessica Rosenworcel, Democratic FCC Commissioner, δήλωσε στο Twitter:

Τα σχολεία κλείνουν και τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά. Αλλά δεν έχουν όλοι οι μαθητές σύνδεση στο σπίτι.

Το FCC πρέπει να υποστηρίξει ένα Wi-Fi hotspot σε εθνικό επίπεδο και πρέπει να το κάνει ΣΗΜΕΡΑ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

να είσαι φοιτητής και να μην έχεις σύνδεση στο ίντερνετ δεν γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.