Η τεχνολογία συνδράμει με δωρεάν λύσεις στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού

, Η τεχνολογία συνδράμει με δωρεάν λύσεις στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού

Ο κλάδος της τεχνολογίας βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας και παρέχει εφαρμογές και εργαλεία, τα οποία αποτελούν κρίσιμες και πολύτιμες λύσεις για την υποστήριξη της επαγγελματικής και κοινωνικής δραστηριότητας, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στον περιορισμό της μετάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού. Τα εργαλεία αυτά περιλαμβάνουν πλατφόρμες τηλε-εργασίας, πλατφόρμες τηλεϊατρικής, εφαρμογές εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικού εμπορίου κ.α.

Η κρισιμότητα των εξελίξεων, καθώς και τα σημαντικά ζητήματα που έχουν προκύψει, επιβάλλουν στο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και στον κλάδο της τεχνολογίας να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην καλύτερη δυνατή διαχείριση των ιδιαίτερων προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΠΕ προχώρησε στη δημιουργία ειδικής www.sepe.gr/gr/content/coronavirus, όπου θα αναρτώνται οι λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες συνδράμουν στον περιορισμό των προσωπικών επαφών και κατά συνέπεια, στη μετάδοση του Covid-19 και παρέχονται δωρεάν. Στη συγκεκριμένη ενότητα, η οποία λειτουργεί ήδη στο portal του ΣΕΠΕ, αναρτώνται οι προσφερόμενες λύσεις και οι επιχειρήσεις, που τις παρέχουν, μαζί με μία σύντομη περιγραφή κάθε λύσης, καθώς και σύνδεσμος που θα παραπέμπει στο portal της αντίστοιχης επιχείρησης, όπου θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος (μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ιδιώτες, πολίτες, οργανισμοί, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, κ.λπ.) να έχει πρόσβαση σε στοιχεία επικοινωνίας και αναλυτική πληροφόρηση για την αξιοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SEPE

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του digital economy forum 2020: Χτίζοντας την Ψηφιακή Ελλάδα

Ο Ψηφιακός μετασχηματισμός καίριων κλάδων της οικονομίας και το μέλλον των ψηφιακών υποδομών έδωσαν το στίγμα του digital economy forum 2020.

Business featured SEPE

Το Techblog Χορηγός Επικοινωνίας του digital economy forum 2020

Για ακόμα μια χρονιά το Techblog είναι Χορηγός Επικοινωνίας digital economy forum του ετήσιου συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας.

Business SEPE

Εκλογή του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΠΕ κ. Γιάννη Σύρρου στο ΔΣ του DIGITALEUROPE

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανίας Ψηφιακής Τεχνολογίας – DIGITALEUROPE για τη διετία 2019-2021, εκλέχθηκε ο κύριος Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ.

Business SEPE

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης για άνεργους νέους στον κλάδο ΤΠΕ

Ο ΣΕΠΕ υλοποιεί την Πράξη “ΣΕΠΕ – Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων Άνεργων Νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)”.