ΙΚΕΑ ADSL και σταθερή τηλεφωνία

Το Σουηδικό γκρουπ IKEA, ναι η γνωστή αλυσίδα επίπλων, θα προσφέρει σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ στην Ισπανική αγορά τους επόμενους μήνες. Οι υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν θα είναι σε συνεργασία με τις εταιρείες Telefonica, British Telecom και Vodafone, αναφέρει η El Economista, τοπική εφημερίδα της Ισπανίας. Τα διαθέσιμα μοντέλα για τις υπηρεσίες κινητής θα είναι τα Samsung J400, Samsung E250 και Nokia 2630, 2760 και 5200 ενώ οι ταχύτητες για του ίντερνετ θα είναι 1 με 3Mbps downoad.

, ΙΚΕΑ ADSL και σταθερή τηλεφωνία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games IKEA

ΙΚΕΑ: Νέα σειρά gaming προϊόντων σε συνεργασία με την ROG (Republic of Gamers)

H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλογή gaming προϊόντων για το σπίτι που είναι σχεδιασμένα να κάνουν την gaming εμπειρία καλύτερη, συστήνοντας το gaming στο σπίτι με νέους τρόπους.

Gear IKEA

Ikea Tradfi: Η smart λάμπα μπορεί να τρέξει… Doom

Τρελαμένοι gamers κατάφεραν να βάλουν την έξυπνη λάμπα Tradfi του Ikea να τρέχει Doom, με μερικές προσαρμογές.

Games IKEA Microsoft PlayStation 5

IKEA: Βοηθά στην τοποθέτηση των PlayStation 5 και Xbox Series X με ομοιώματα

Η IKEA, θέλωντας να βοηθήσει τους πελάτες της στην οργάνωση του σπιτιού, δημιούργησε ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X.

Business featured IKEA

Συνεργασία IKEA και ROG με νέα σειρά επίπλων και αξεσουάρ για gamers

Μία νέα σειρά από 30 έπιπλα και αξεσουάρ θα κυκλοφορήσει, με επίκεντρο την ξεκούραση και την άνεση των gamers.