ΙΚΕΑ Virtual Walkthrough: Περιηγηθείτε εικονικά στο κατάστημα ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ Virtual Walkthrough, ΙΚΕΑ Virtual Walkthrough: Περιηγηθείτε εικονικά στο κατάστημα ΙΚΕΑ

Με το ΙΚΕΑ Virtual Walkthrough ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα ΙΚΕΑ και να προχωρήσει σε αγορές εύκολα και γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, εμφανίζονται προϊόντα με σήμανση (tags), τα οποία, εάν επιλέξετε, μπορείτε είτε να μεταφερθείτε στη σχετική προϊόντική σελίδα του IKEA e-shop για αγορά, είτε να τα «μοιραστείτε» στα Social Media.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το «panorama» (πανοραμικές εικόνες στα πλαϊνά σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα δωμάτια και χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης, όπως προϊόντα, προωθητικές ενέργειες κ.α. σε μια οθόνη. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και «επίσκεψης» σε συγκεκριμένους χώρους, π.χ. καθιστικό, λευκά είδη κ.α. κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές!

Η πλατφόρμα βασίζεται στην τεχνολογία VitrinaBox, η οποία χρησιμοποιώντας ενα συνδυασμό video & εικόνας δίνει τη δυνατότητα στον online επισκέπτη, ανεξαρτήτου συσκευής ή browser και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής ή χρήσης ειδικού εξοπλισμού, να περιηγηθεί σε συνεχή ροή, εύκολα & γρήγορα στο φυσικό χώρο του καταστήματος, καθιστώντας την πλατφόρμα εύχρηστη και φιλική προς τους χρήστες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games IKEA

ΙΚΕΑ: Νέα σειρά gaming προϊόντων σε συνεργασία με την ROG (Republic of Gamers)

H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλογή gaming προϊόντων για το σπίτι που είναι σχεδιασμένα να κάνουν την gaming εμπειρία καλύτερη, συστήνοντας το gaming στο σπίτι με νέους τρόπους.

Gear IKEA

Ikea Tradfi: Η smart λάμπα μπορεί να τρέξει… Doom

Τρελαμένοι gamers κατάφεραν να βάλουν την έξυπνη λάμπα Tradfi του Ikea να τρέχει Doom, με μερικές προσαρμογές.

Games IKEA Microsoft PlayStation 5

IKEA: Βοηθά στην τοποθέτηση των PlayStation 5 και Xbox Series X με ομοιώματα

Η IKEA, θέλωντας να βοηθήσει τους πελάτες της στην οργάνωση του σπιτιού, δημιούργησε ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X.

Business featured IKEA

Συνεργασία IKEA και ROG με νέα σειρά επίπλων και αξεσουάρ για gamers

Μία νέα σειρά από 30 έπιπλα και αξεσουάρ θα κυκλοφορήσει, με επίκεντρο την ξεκούραση και την άνεση των gamers.