indesitcompany.mobi: Η φορητή εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας

, indesitcompany.mobi: Η φορητή εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδαςΤο νέο και πολυαναμενόμενο domain .mobi έγινε επιτέλους πραγματικότητα: η Indesit Company είναι από σήμερα online στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.indesitcompany.mobi, που αποτελεί τη νέα εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας, σχεδιασμένη για φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, PDA, smart phone, blackberry και pocket PC.

Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi προσφέρει μια βελτιωμένη έκδοση των περιεχομένων της κύριας εταιρικής ιστοσελίδας, στα Ιταλικά και Αγγλικά, προκειμένου να παρέχει ενημέρωση για τα τελευταία νέα από τον κόσμο της Indesit Company, σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και ειδικά στα ΜΜΕ και στην επιχειρηματική κοινότητα. Τέσσερις είναι οι βασικές κατηγορίες πληροφόρησης: Γενικές πληροφορίες για τον Όμιλο (ιστορία, εμπορικά σήματα και προϊόντα, οικονομικά στοιχεία), δελτία τύπου, χρηματιστηριακά νέα της εταιρίας (παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τιμής της μετοχής) και εταιρικά νέα (ανακοινώσεις συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου και συνεδριάσεων των μετόχων).

Οι ιστοσελίδες με την κατάληξη .mobi είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να είναι συμβατές με κινητά τηλέφωνα και palmtops. Είναι προσαρμοσμένες εκδόσεις ιστοσελίδων, με περιεχόμενο ταξινομημένο για γρήγορη πλοήγηση και πληροφόρηση χρήσιμη για τις ανάγκες της καθημερινής εργασίας . Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi ανταποκρίνεται στην ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη των χρηστών για πρόσβαση στα περιεχόμενα του διαδικτύου από φορητές συσκευές, με τρόπο παρουσίασης ο οποίος να είναι αποτελεσματικός και στις μικρές οθόνες.

Η νέα έκδοση .mobi αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση στην επικοινωνία με τα ΜΜΕ, επιπλέον της εταιρικής ιστοσελίδας, και διαθέτει μια πλούσια σειρά από εργαλεία και λειτουργίες, όπως την υπηρεσία ειδοποίησης alerts (μέσω e- mail) και παρακολούθησης της μετοχής της εταιρίας σε πραγματικό χρόνο.

Συμβαδίζοντας με τις πιο προηγμένες ιστοσελίδες νέων και πληροφόρησης, η νέα ιστοσελίδα .mobi αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα καινοτομίας της εταιρίας Indesit Company. Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi αντικατοπτρίζει τον τρόπο επικοινωνίας της εταιρίας –γρήγορα, καθαρά, με σαφήνεια και διαφάνεια- και είναι αφιερωμένη στους δυναμικούς ανθρώπους οι οποίοι είναι πάντα σε κίνηση και χρειάζονται πληροφόρηση σε άμεσο χρόνο, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες διευθύνσεις:
www.indesitcompany.mobi – πλήρης διεύθυνση
www.indesitco.mobi – σύντομη διεύθυνση, ευκολότερη για εισαγωγή σε κινητά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet PC Snapchat Social Media

Πως να χρησιμοποιήσετε το Snapchat στον υπολογιστή σας

To Snapchat έχει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να μοιράζεται περιεχόμενο με άλλους άμεσα και η χρήση του σε υπολογιστή μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την εμπειρία των χρηστών.

Internet Social Media Twitter

Twitter: Το κουμπί άμεσων μηνυμάτων εξαφανίζεται από το προφίλ χρηστών

Το Twitter κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία του ενημέρωση για Android και iOS και η επιλογή αποστολής άμεσων μηνυμάτων φέρεται να έχει εξαφανιστεί για πολλούς χρήστες και στις δύο πλατφόρμες.

Internet gmail Google

Το Gmail είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις αποστολές σας

Το Gmail είναι σε θέση να παρακολουθεί τις αποστολές σας ενώ έχει αποκτήσει μια ανανεωμένη εμφάνιση, με τη νέα λειτουργία να είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Internet AI China

Baidu: Σχεδιάζει τη δημιουργία του δικού της ChatGPT

H Baidu προχωρά στη δημιουργία υπηρεσίας chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI) παρόμοια με αυτή της ChatGPT του OpenAI, μέχρι τον Μάρτιο του 2023.