indesitcompany.mobi: Η φορητή εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας

, indesitcompany.mobi: Η φορητή εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδαςΤο νέο και πολυαναμενόμενο domain .mobi έγινε επιτέλους πραγματικότητα: η Indesit Company είναι από σήμερα online στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.indesitcompany.mobi, που αποτελεί τη νέα εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας, σχεδιασμένη για φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, PDA, smart phone, blackberry και pocket PC.

Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi προσφέρει μια βελτιωμένη έκδοση των περιεχομένων της κύριας εταιρικής ιστοσελίδας, στα Ιταλικά και Αγγλικά, προκειμένου να παρέχει ενημέρωση για τα τελευταία νέα από τον κόσμο της Indesit Company, σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και ειδικά στα ΜΜΕ και στην επιχειρηματική κοινότητα. Τέσσερις είναι οι βασικές κατηγορίες πληροφόρησης: Γενικές πληροφορίες για τον Όμιλο (ιστορία, εμπορικά σήματα και προϊόντα, οικονομικά στοιχεία), δελτία τύπου, χρηματιστηριακά νέα της εταιρίας (παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τιμής της μετοχής) και εταιρικά νέα (ανακοινώσεις συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου και συνεδριάσεων των μετόχων).

Οι ιστοσελίδες με την κατάληξη .mobi είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να είναι συμβατές με κινητά τηλέφωνα και palmtops. Είναι προσαρμοσμένες εκδόσεις ιστοσελίδων, με περιεχόμενο ταξινομημένο για γρήγορη πλοήγηση και πληροφόρηση χρήσιμη για τις ανάγκες της καθημερινής εργασίας . Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi ανταποκρίνεται στην ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη των χρηστών για πρόσβαση στα περιεχόμενα του διαδικτύου από φορητές συσκευές, με τρόπο παρουσίασης ο οποίος να είναι αποτελεσματικός και στις μικρές οθόνες.

Η νέα έκδοση .mobi αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση στην επικοινωνία με τα ΜΜΕ, επιπλέον της εταιρικής ιστοσελίδας, και διαθέτει μια πλούσια σειρά από εργαλεία και λειτουργίες, όπως την υπηρεσία ειδοποίησης alerts (μέσω e- mail) και παρακολούθησης της μετοχής της εταιρίας σε πραγματικό χρόνο.

Συμβαδίζοντας με τις πιο προηγμένες ιστοσελίδες νέων και πληροφόρησης, η νέα ιστοσελίδα .mobi αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα καινοτομίας της εταιρίας Indesit Company. Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi αντικατοπτρίζει τον τρόπο επικοινωνίας της εταιρίας –γρήγορα, καθαρά, με σαφήνεια και διαφάνεια- και είναι αφιερωμένη στους δυναμικούς ανθρώπους οι οποίοι είναι πάντα σε κίνηση και χρειάζονται πληροφόρηση σε άμεσο χρόνο, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες διευθύνσεις:
www.indesitcompany.mobi – πλήρης διεύθυνση
www.indesitco.mobi – σύντομη διεύθυνση, ευκολότερη για εισαγωγή σε κινητά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google: Γιορτάζει τα 15 χρόνια Street View με μια νέα κάμερα

Το Street View γίνεται σήμερα 15 χρονών και, για να το γιορτάσει, η Google μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε προηγούμενες εικόνες του μέσω κινητού.

Internet Netflix

Netflix: Νέα λειτουργία «Mystery Box» για τα παιδιά

Η δυνατότητα, η οποία μοιάζει με το κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Internet

Διέρρευσε το ακυκλοφόρητο trailer του Mission Impossible 7

Το ακυκλοφόρητο trailer του Mission Impossible 7 διέρρευσε στο Reddit και η Paramount βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

Internet Disney

Disney+ Ad-Supported: Σχεδιάζει να περιορίσει τις διαφημίσεις στα 4 λεπτά την ώρα

H Disney+ σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια πιο φθηνή υπηρεσία streaming που θα έχει διαφημίσεις αργότερα μέσα στη χρονιά.