indesitcompany.mobi: Η φορητή εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας

, indesitcompany.mobi: Η φορητή εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδαςΤο νέο και πολυαναμενόμενο domain .mobi έγινε επιτέλους πραγματικότητα: η Indesit Company είναι από σήμερα online στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.indesitcompany.mobi, που αποτελεί τη νέα εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας, σχεδιασμένη για φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, PDA, smart phone, blackberry και pocket PC.

Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi προσφέρει μια βελτιωμένη έκδοση των περιεχομένων της κύριας εταιρικής ιστοσελίδας, στα Ιταλικά και Αγγλικά, προκειμένου να παρέχει ενημέρωση για τα τελευταία νέα από τον κόσμο της Indesit Company, σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και ειδικά στα ΜΜΕ και στην επιχειρηματική κοινότητα. Τέσσερις είναι οι βασικές κατηγορίες πληροφόρησης: Γενικές πληροφορίες για τον Όμιλο (ιστορία, εμπορικά σήματα και προϊόντα, οικονομικά στοιχεία), δελτία τύπου, χρηματιστηριακά νέα της εταιρίας (παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τιμής της μετοχής) και εταιρικά νέα (ανακοινώσεις συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου και συνεδριάσεων των μετόχων).

Οι ιστοσελίδες με την κατάληξη .mobi είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να είναι συμβατές με κινητά τηλέφωνα και palmtops. Είναι προσαρμοσμένες εκδόσεις ιστοσελίδων, με περιεχόμενο ταξινομημένο για γρήγορη πλοήγηση και πληροφόρηση χρήσιμη για τις ανάγκες της καθημερινής εργασίας . Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi ανταποκρίνεται στην ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη των χρηστών για πρόσβαση στα περιεχόμενα του διαδικτύου από φορητές συσκευές, με τρόπο παρουσίασης ο οποίος να είναι αποτελεσματικός και στις μικρές οθόνες.

Η νέα έκδοση .mobi αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση στην επικοινωνία με τα ΜΜΕ, επιπλέον της εταιρικής ιστοσελίδας, και διαθέτει μια πλούσια σειρά από εργαλεία και λειτουργίες, όπως την υπηρεσία ειδοποίησης alerts (μέσω e- mail) και παρακολούθησης της μετοχής της εταιρίας σε πραγματικό χρόνο.

Συμβαδίζοντας με τις πιο προηγμένες ιστοσελίδες νέων και πληροφόρησης, η νέα ιστοσελίδα .mobi αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα καινοτομίας της εταιρίας Indesit Company. Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi αντικατοπτρίζει τον τρόπο επικοινωνίας της εταιρίας –γρήγορα, καθαρά, με σαφήνεια και διαφάνεια- και είναι αφιερωμένη στους δυναμικούς ανθρώπους οι οποίοι είναι πάντα σε κίνηση και χρειάζονται πληροφόρηση σε άμεσο χρόνο, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες διευθύνσεις:
www.indesitcompany.mobi – πλήρης διεύθυνση
www.indesitco.mobi – σύντομη διεύθυνση, ευκολότερη για εισαγωγή σε κινητά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Android apps Microsoft

Microsoft Teams: Νέα λειτουργία για την εφαρμογή Android – Τι προσφέρει

Η πανδημία έφερε στην επιφάνεια διάφορα εργαλεία τηλεδιάσκεψης τα τελευταία χρόνια, βάζοντας το Zoom, το Google Meet και το Microsoft Teams στην πρώτη γραμμή.

Internet

Το LastPass παραβιάστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες

Αυτό μόνο καλό σημάδι δεν είναι για μια εταιρεία που υποτίθεται ότι κρατά όλους τους κωδικούς σας ασφαλείς.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Ξανά εκτός Twitter o Kanye West – Νέα ανάρτηση με σβάστικα

Για ακόμη μία φορά εκτός Twitter βρίσκεται ο Kanye West μετά από μία σειρά από προκλητικά tweets, σε ένα από τα οποία φαινόταν να δείχνει ένα σύμβολο που συνδυάζει μια σβάστικα και ένα εβραϊκό αστέρι.

Internet apps WhatsApp

Πώς να κοινοποιήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp

Το WhatsApp εξελίσσει αθόρυβα το οπλοστάσιο των δυνατοτήτων του εδώ και χρόνια, με τους χρήστες να το καθιστούν μία από τις αγαπημένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όλων των εποχών.