Η καμπάνια για το ελληνικό χρέος κράσαρε το Indiegogo

Σε χθεσινό άρθρο είδαμε την ιδέα ενός νεαρού από το Λονδίνο να μαζέψει μέσω crowdfunding καμπάνιας στο Indiegogo το ποσό των 1.6 δισεκατομμυρίων ευρώ για να αποπληρωθεί η δόση που χρωστάει η Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η καμπάνια μεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα μέσα όπως το BBC με αποτέλεσμα να γίνει viral και να έχει μεγάλη επιτυχία.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα οι servers του Indiegogo να έχουν τεχνικές δυσκολίες για να διαχειριστούν το αυξανόμενο ενδιαφέρον των χρηστών. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από tweet του Indiegogo το οποίο ανέφερε, “We’re experiencing connectivity issues due to overwhelming worldwide interest in the @GreekBailout campaign. Thanks for your patience”,

Μετά από λίγες ώρες το site ήταν ξανά σε λειτουργία, αλλά ακόμη και τώρα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.

Η καμπάνια για την διάσωση της Ελλάδας έχει φτάσε στις 576.374 ευρώ, έχει 35.243 υποστηρικτές και απομένουν 6 μέρες μέχρι να λήξει.

Η καμπάνια για το ελληνικό χρέος κράσαρε το Indiegogo, Η καμπάνια για το ελληνικό χρέος κράσαρε το Indiegogo

Η καμπάνια για το ελληνικό χρέος κράσαρε το Indiegogo, Η καμπάνια για το ελληνικό χρέος κράσαρε το Indiegogo

Η καμπάνια για το ελληνικό χρέος κράσαρε το Indiegogo, Η καμπάνια για το ελληνικό χρέος κράσαρε το Indiegogo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Δε μασαμε απο τετοιες ειδησεις!! Εχουμε τη ραχηλ που κοβει χρημα !

Φωτης

το επαναφερουν τωρα! Για να δουμε… και να σκεφτει κανεις οτι ο Ελληνας της Ελλαδας δεν μπορει να βαλει λεφτα εκει!

Γιώργος

Άλλος ένας δηλαδή που θα πλουτίσει από την κατάσταση αυτή.

καλο μηνα υπομονη να δουμε τι θα γινει να ψηφισουμε ολοι ΝΑΙ στο δημοψηφησμα αμα γινει για να μην βγουμε απο την ΕΥΡΩΠΗ και το ΕΥΡΩ

lefteris t.

Ειναι ΗΛΙΘΙΟ να μιλαμε πολιτικα σε τεχνολογικο site!
Το τι θα ψηφισεις ειναι δικια σ αποψη και δν θελω να την βλεπω!

ΑντώνηςΤ

Γιώργος , τεχνικά θα πρέπει για να τα πάρει να πιστωθούν 1.6 δισεκατομμύρια στον λογαριασμό του. Ούτε το αμερικανικό lotto δεν δίνει τόσα. Οπότε επειδή δεν θα μαζευτούν δεν θα τα πάρει σίγουρα αλλά και αν μαζευτούν θα υπάρχει ένα τεχνικό θέμα για να τα πάρει 😉

Δεν νομίζω να το πιστεύει και ο ίδιος, αλλά ούτε και αυτοί που κάνουν προσφορά. Και φυσικά ακόμα και να βγει να δω πως θα στείλει τα προϊόντα τα οποία (με τα μεταφορικά) κοστίζουν αν όχι περισσότερο, οριακά στην προσφορά. (Άσε που δεν μπορεί να στείλει φρέσκια φέτα με ταχυδρόμοι, θα χαλάσει χεχεχε…)

Οπότε είναι συμβολική η κίνηση του και όχι ουσιαστική.

Εν τέλη ηθελημένα ή μη, ιδιοτελώς ή μη σαν Manager όπως δηλώνει θα ωφεληθεί ο ίδιος από αυτήν την κίνηση.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, αφήστε την πολιτική εκτός. Εμάς μας ενώνει τουλάχιστον ένα πράγμα, η τεχνολογία.

Giorgos

Σοβαρά ρε παιδιά υπάρχει τώρα κάποιος που να το πιστεύει οτί κράσαρε η καμπάνια απο την πολύ ζήτηση? Δεν υπάρχει περίπτωση…To Ubuntu Edge που ήταν απλά ένα κινητό, μάζεψε 12 εκατομύρια σε μια βδομάδα και ούτε για μία στιγμή κράσαρε η σελίδα και τώρα που πάει να σωθεί μία χώρα, με μόνο 900 χιλιάδες έχει κρασάρει σε σελίδα…μάλλον ΤΗΝ κρασάρανε θέλετε να πείτε, γιατί στον χαμό αυτής της χώρας παίζονται πάρα πολά μεγάλα συμφέροντα…

Dimitris

Τώρα έχει περάσει τις 900 χιλιάδες, το μεγάλο θέμα όμως είναι πως πάντα κάποιοι κοιτάζουν να βγάλουν κέρδος από τέτοιες καταστασεις, εννοώ αν μπείτε τωρα στην αρχική του indiegogo και στην αναζήτηση γραψετε Greece θα σας βγάλει πάνω από 10 νέες καμπάνιες από “πρόθυμους” να (βοηθήσουν) την Ελλάδα. Πραγματικά λίγο ντροπή!!!

Νίκος 31

576.374 Ευρώ ε; Δεν σβήνουν το χρέος ούτε πληρώνουν την δόση του Ιουλίου στο ΔΝΤ αλλά κάνεις ωραιότατο δώρο 750 περίπου με την έκπτωση Galaxy Note 4 στους Μπαντριώτες Ελληνάρες του Ναι. Αυτούς που σε 3 μήνες απο τώρα θα υψώσουν πατριωτικές γαλανόλευκες στα μπαλκόνια τους για το περήφανο όχι των ….προγόνων τους! Πάμε και το καινούριο σύνθημα.

Ελλάς, Ευρώ, και Smartphone κινητό!

ΑντώνηςΤ εμένα με τους νενέκους Μπαντριώτες δεν με ενώνει τίποτα απολύτως. Μόνος μου ήμουν, είμαι και θα είμαι.

ΑντώνηςΤ

Giorgos, μάλλον δεν κατάλαβες, δεν κρασάτέ η συγκεκριμένη καμπάνια… αλλά το ίδιο το Indiegogo και όλες οι καμπάνιες τους για 4-5 ώρες.

Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να δωρίζει κάποιος, υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι απλά έκαναν συνεχώς refresh παρακολουθώντας το ποσό γρήγορα ανεβαίνει.

Dimitris, όσο για τους «καλοθελητές» πάντα θα υπάρχουν παράσιτα και παντού.

MANOS

@Στυλιανός Βασίλης

Και ποιος σου είπε ότι με το όχι θα βγούμε από την Ευρώπη και το Euro?

Άιντε φύγε από εδώ παλικάρι μου και πήγαινε αλλού να γράψεις την πολιτική προπαγάνδα και τις καταστροφολογιες σου, εδώ είναι τεχνολογικό site…

wrangler10

Μα καλά…εκεί στο techblog δεν διαβάζετε καθόλου τα σχόλια ορισμένων ?Επιεικως απαράδεκτο.

Κώστας Βλαχάκης

wrangler10, Το post θέλοντας και μη έχει και πολιτική προέκταση.
Το να μην συμφωνείς με κάποιο σχόλιο που διάβασες δεν μας κάνει απαράδεκτους.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του.

wrangler10

Κώστα δεν έχει να κάνει εάν συμφωνώ ή όχι ,αλλά να βγαίνει ο καθένας και να λέει ψηφίστε ναι η όχι και να δυναμιτίζει μέσα σε ένα τεχνολογικό blog το θεωρώ αν μη τι άλλο απαράδεκτο.θα έπρεπε να διαγράφονται πάραυτα αυτού του είδους τα σχόλια .Τελος πάντων ο καθένας βλέπει και κρίνει μόνος του

Fotis

Ναι !!!!!!!

Deductive Reasoning

Πραγματικά ήμουν διχασμένος για το δημοψήφισμα…Αλλά αφού τοποθετήθηκε ο Στυλιανός Βασίλης, που όλοι εδώ γνωρίζουμε το ανεβασμένο του επίπεδο, με βοήθησε και τελικά αποφάσισα! ΟΧΙ σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρά μου, που λέει και ο μεγάλος Βασίλης!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Indiegogo

SmartDuvet: Στρώνει το κρεβάτι μόνο του και ρυθμίζει τη θερμοκρασία

Όταν μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποιον δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ο ένας μπορεί να ζεσταίνεται και να πετά την κουβέρτα και ο άλλος να κρυώνει. Επίσης, και το ποιος και αν θα στρώσει το κρεβάτι μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση. Στην εποχή που όλα γίνονται “έξυπνα” δεν θα μπορούσε […]

Gear Indiegogo Star

Pilot: Ακουστικό για real time μετάφραση [video]

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία όπως το Google Translate, τα οποία σε βοηθούν να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα με εσένα. Φανταστείτε όμως να είστε σε μια ξένη χώρα και να πρέπει να επικοινωνήσετε γράφοντας μηνύματα στο a Google Translate.

Gear Indiegogo Star

Bioo Lite: Η γλάστρα που φορτίζει το κινητό μέσω της φωτοσύνθεσης

Το ζήτημα της ενέργειας σε smartphones και tablets (και όχι μόνο) είναι κάτι που απασχολεί πάρα πολλούς. Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορες καινοτόμες ιδέες για μπαταρίες και μεθόδους φόρτισης, που υπόσχονται να φέρουν επανάσταση και να αλλάξουν τα όσα γνωρίζουμε.

Gear Indiegogo Star

TappLock: Το λουκέτο που ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα

Οι αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο σε smartphones για να έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά σου δεδομένα, αλλά έχουν εφαρμογή και σε άλλα καθημερινά αντικείμενα όπως οι κλειδαριές.