Instagram: Έφτασε η λειτουργία “Notes” που θυμίζει Twitter

instagram notes, Instagram: Έφτασε η λειτουργία “Notes” που θυμίζει Twitter

To Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας λειτουργίας “Notes” που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται τις σκέψεις τους χρησιμοποιώντας κείμενο και emoji.

Αυτές οι σύντομες αναρτήσεις μπορούν να περιλαμβάνουν έως και 60 χαρακτήρες, δηλαδή μοιάζουν με ένα tweet αλλά μικρότερο.

Οι χρήστες μπορούν να τις κοινοποιήσουν αφού μεταβούν στην κορυφή των εισερχομένων, επιλέγοντας ακόλουθους ή άτομα στη Λίστα στενών φίλων και γράφοντας αυτό που θέλουν να μοιραστούν. Οι σημειώσεις θα εμφανίζονται στο επάνω μέρος των εισερχομένων για 24 ώρες και οι απαντήσεις θα έρχονται στα DM.

“Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μάθαμε ότι στους ανθρώπους άρεσε να έχουν έναν εύκολο και βολικό τρόπο να μοιράζονται ό,τι έχουν στο μυαλό τους και να ξεκινούν συνομιλίες. Από το να ζητούν συστάσεις μέχρι να μοιράζονται αυτά που θέλουν, τα Notes προσφέρουν στους ανθρώπους έναν απλό και αυθόρμητο τρόπο να εκφράζονται και να συνδέονται μεταξύ τους.”

Το Instagram θα εφαρμόσει επίσης σύντομα τα Group Profiles, τα οποία θα επιτρέπουν σε πολλούς χρήστες να μοιράζονται αναρτήσεις και ιστορίες μέσω ενός κοινόχρηστου προφίλ.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.