Instagram: Η Meta αντιγράφει τα κανάλια του Telegram

Meta Telegram, Instagram: Η Meta αντιγράφει τα κανάλια του Telegram

Η Meta εισάγει τη δική της εκδοχή των καναλιών του Telegram με δικά του κανάλια μετάδοσης στο Instagram, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg μέσω ενός από τα νέα κανάλια.

Με τη νέα μορφή, οι δημιουργοί μπορούν να μεταδίδουν μηνύματα και ενημερώσεις σε ένα ευρύ κοινό ακολούθων που επιλέγουν να παρακολουθούν το κανάλι. Οι ακόλουθοι δεν θα μπορούν να δημοσιεύουν αναρτήσεις στα κανάλια, αν και μπορούν να αντιδρούν emoji σε αναρτήσεις και να ψηφίζουν στις δημοσκοπήσεις.

Το κανάλι του Zuckerberg, που ονομάζεται Meta Channel θα είναι ένα μέρος όπου θα μοιράζεται «ειδήσεις και ενημερώσεις για όλα τα προϊόντα και την τεχνολογία που χτίζουμε στο Meta». Λέει ότι θα κοινοποιήσει ειδήσεις πρώτα στο Meta Channel, κάτι που είναι ένα ύπουλο hack για να κάνει τους ανθρώπους να το ακολουθήσουν, αν με ρωτάτε.

Στη συνέχεια, τα κανάλια θα «υποστηρίζουν συνεργασίες με guest εμφανίσεις, AMA και πολλά άλλα», λέει ο Zuckerberg. Τα κανάλια είναι διαθέσιμα μόνο στο Instagram για να ξεκινήσουν, αλλά θα έρχονται στο Messenger και στο Facebook «τους επόμενους μήνες».

Τα νέα κανάλια θα μπορούσαν να είναι ένα πολύ χρήσιμο νέο εργαλείο για τους δημιουργούς να μοιράζονται ενημερώσεις με τις κοινότητές τους. Και δεδομένης της γενικής αβεβαιότητας σχετικά με το τι συμβαίνει στο Twitter , η ύπαρξη ενός νέου τρόπου βασισμένου σε κείμενο που είναι εύκολα προσβάσιμος στο κοινό τους στο Instagram θα μπορούσε να είναι ανακούφιση για τους δημιουργούς.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Το σκουπίδιο ο Ζ δεν έχει αφήσει τίποτα που να μην το εχει αντιγραψει ο σκατοζηλιαρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.