Instagram: Έρχεται δυνατότητα φιλτραρίσματος και μπλοκαρίσματος σχολίων για όλους

Σύμφωνα με αναφορά το Instagram σύντομα θα δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους και σε διάρκεια μερικών μηνών σε όλους τους χρήστες του να διαχειρίζονται τα σχόλια στα post που ανεβάζουν στο social network.

Αυτή η αναφορά έρχεται μετά από τη διάθεση από πλευράς του instagram της διαχείρισης των σχολίων σε εταιρικούς λογαριασμούς, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν μπλοκ σε σχόλια τα οποία περιέχουν λέξεις ή φράσεις προσβλητικές. Το σχέδιο θέλει αυτό το χαρακτηριστικό να γίνει διαθέσιμο αρχικά σε high-profile λογαριασμούς και αργότερα σε όλους τους χρήστες.

Οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται από την Washington Post και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν για αυτές και σχόλιο από την Nicky Jackson Colaco η οποία είναι Head of Public Policy στο Instagram και δήλωσε: Στόχος του Instagram είναι να γίνει φιλικό, διασκεδαστικό και το κυριότερο ένα ασφαλές σημείο για να εκφράζεται κανείς. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία προσφοράς της παραπάνω λειτουργίας σε λογαριασμούς οι οποίοι δέχονται πολλά σχόλια.

Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στον χρήστη να φιλτράρει τα σχόλια στο thread ενώ θα του δίνει τη δυνατότητα ακόμα και να απενεργοποιήσει πλήρως τα σχόλια σε συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Instagram, Instagram: Έρχεται δυνατότητα φιλτραρίσματος και μπλοκαρίσματος σχολίων για όλους

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Λογοκρισια και στο Ινσταγκραμ … που φτασαμε …

John N

@NtinosMD το σκεφτεσαι αρκετά λανθασμενα. Εγω ειμαι απολυτως υπερ αυτης της νεας δυνατοτητας και επιτρεψε μου να φερω ενα παραδειγμα. Ας με συγχωρησει το σαιτ για το παραδειγμα. Λοιπον είναι μια κοπελα και ανεβαζει μια φωτο (οχι προκλητικη) ας πουμε και ερχεται ο καθε λιγουρης να γραψει: Εισαι κ@υλα!!. Αμα ησουν αυτη η κοπελα πες μου ποσο ασχημο θα ταν και να στο γραψει ο καθε ασχετος και να το βλεπουν οι αλλοι. Προφανως σε καποιες περιπτωσεις αυτο το ειδος λογοκρισιας θα αποβει αξιοκατακριτο, αλλα και παλι οι θετικες προεκτασεις ειναι περισσοτερες κατα την αποψη μου

Αγγελος

@john Για αυτο το λογο μαθαινουμε να μην κανουμε αδδ και ακσεπτ τους παντες!

Aργυρης

@John N συμφωνω μαζι σου αλλα ουτως η αλλως μπορεις να σβησεις τετοια σχολια απο το ινσταγκραμ οποτε το θελησεις.Για εμενα το καλυτερο ειναι να μεινει αυτο μονο στα διασημα προφιλ που εκει αλλωστε λογω της βροχης σχολιων δεν προλαβαινεις να σβησεις τιποτα.

John N

@Αγγελος εχεις δικιο φίλε. Απλα δεν εχω instagram ωστε να ξερω ακριβως πως λειτουργεί

panos

Σε εμάς τους χρήστες windows phones powered by Microsoft το app instagram-BETA το κάνει ήδη αυτό εδώ και 1 μήνα που περίπου βγήκε. Και επιπλέον δείχνει μέσω gps που βρίσκεται ο χρήστης που άφησε αρνητικό σχόλιο για να πας να τον σαβουριάσεις!!!
Πόσο μπροστά αυτή η Microsoft πόσο μπροστά!!! hashtag #microsoft3laloun2xoreuoun

NtinosMD

…………………………………………………………………. !!!!!!!!!!

Απαραιτητο

Τι να το κανεις το instagram. Για κατι ψωροφανταγμενες ειναι που θελουν να ανεβαζουν φωτογραφιες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Internet Instagram

To Instagram δοκιμάζει το Flipside για ένα πιο ιδιωτικό προφίλ

Το Instagram εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Flipside” που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα δευτερεύον προφίλ.