Instagram: Τεστάρει συνδρομές επί πληρωμή για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί

Instagram, Instagram: Τεστάρει συνδρομές επί πληρωμή για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί

Instagram, Instagram: Τεστάρει συνδρομές επί πληρωμή για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί

Τον Ιούνιο του 2020, το Facebook λάνσαρε τις Συνδρομές προκειμένου να βοηθήσει τους δημιουργούς να κερδίζουν χρήματα με την υποστήριξη του community τους. Πλέον, αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο έχει επεκταθεί στο Instagram καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε τις συνδρομές Instagram.

Με τις Συνδρομές Instagram, η πλατφόρμα στοχεύει να βοηθήσει τους δημιουργούς “να αναπτύξουν βαθύτερες συνδέσεις με τους πιο αφοσιωμένους οπαδούς τους και να αυξήσουν το επαναλαμβανόμενο μηνιαίο εισόδημά τους παρέχοντας στους συνδρομητές πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και προνόμια”. Μόλις οι ακόλουθοι κάνουν subscribe στους δημιουργούς, αποκτούν τα πλεονεκτήματα Subscriber Lives, Subscriber Stories, and Subscriber Badges.

Στο παρακάτω βίντεο, ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, εξηγεί αυτά τα χαρακτηριστικά:

Οι συνδρομές Instagram θα είναι αρχικά διαθέσιμες σε περιορισμένο αριθμό δημιουργών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των @alanchikinchow, @sedona._, @alizakelly, @kelseylynncook, @elliottnorris, @jordanchiles, @jackjerry, @bunnymichael, @donalleniii και @lonnieiiv. Μέσα στους επόμενους μήνες, αυτή η δυνατότητα θα επεκταθεί και σε άλλους συνδρομητές, σύμφωνα με το Instagram.

Η λειτουργία Συνδρομές θα επιτρέψει στους δημιουργούς να ξεκλειδώσουν ένα κουμπί “εγγραφή” στο προφίλ τους στο Instagram και να ορίσουν μια μηνιαία τιμή της επιλογής τους. Παράλληλα, το Instagram είπε ότι δεν θα χρεώσει καμία χρέωση για αυτές τις συνδρομές από τους δημιουργούς μέχρι το 2023.

Instagram, Instagram: Τεστάρει συνδρομές επί πληρωμή για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί

Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσουν οι Συνδρομές Instagram παγκοσμίως, αλλά εάν οι δοκιμές στις ΗΠΑ πάνε ομαλά, αναμένουμε ότι η λειτουργία θα ξεκινήσει ευρέως σε μερικούς μήνες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.