Instagram: Με το Practice Mode τσεκάρεις προτού βγεις live

, Instagram: Με το Practice Mode τσεκάρεις προτού βγεις live

Δύο νέες δυνατότητες προσφέρει το Instagram σε όσους ασχολούνται με το live broadcasting, το Practice Mode και τον προγραμματισμό των μεταδόσεων. Οι νέες προσθήκες εκτιμάται ότι βοηθούν τους influencers να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στις μεταδόσεις τους.

Σε πρώτη φάση διαθέσιμη είναι η δυνατότητα του προγραμματισμού των Live μεταδόσεων, αφού οι χρήστες του Instagram μπορούν να οργανώνουν τις μεταδόσεις τους έως και 90 ημέρες πριν, να ενημερώνουν το κοινό που τους ακολουθεί, έτσι ώστε και εκείνοι αντίστοιχα να έχουν τη δυνατότητα να θέσουν υπενθυμίσεις, κ.λπ.

Το άλλο στοιχείο που θα γίνει σύντομα διαθέσιμο στους χρήστες του Instagram είναι το Practice Mode, το οποίο είναι ένα εργαλείο για όσους βρίσκονται λίγο πριν από το live. Με το εργαλείο αυτό ανοίγει η σύνδεση με τους followers που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα live broadcast, προκειμένου να μπορεί κανείς να ελέγξει τεχνικές λεπτομέρειες του ήχου ή της εικόνας, ή να γίνει ένας έλεγχος του περιεχομένου που θα μεταδοθεί.

Ήδη από τον Απρίλιο το Instagram έχει δώσει τη δυνατότητα, σε όσους το επιθυμούν, να κάνουν live αναμεταδόσεις, μόνο με τη χρήση ήχου και όχι βίντεο.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.