iPhone 11: Πόσοι παρακολούθησαν την παρουσίαση τους στο YouTube;

iPhone 11, iPhone 11: Πόσοι παρακολούθησαν την παρουσίαση τους στο YouTube;

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Apple η εταιρεία αποφάσισε να κάνει livestream την ετήσια εκδήλωση παρουσίασης των iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max στην πλατφόρμα φιλοξενίας και μετάδοσης βίντεο του αντιπάλου της. Ναι αναφερόμαστε στο YouTube το οποίο ανήκει στη Google.

Πέρα από το γεγονός ότι το YouTube είναι ο πιο εύκολος και προσβάσιμος τρόπος να παρακολουθήσει κανείς κάθε εκδήλωση, επιτρέπει ταυτόχρονα να παρακολουθεί κάποιος τους ενεργούς θεατές. Οπότε, πόσοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν το By Innovation only event μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας;

Όταν ο CEO της Apple, Tim Cook, εμφανίστηκε στη σκηνή το stream είχε 800.000 θεατές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και των περισσότερων ανακοινώσεων ο αριθμός των ενεργών θεατών κυμαινόταν κατά μέσο όρο στα 1,7 με 1,8 εκατομμύρια άτομα.

Μόλις η Apple ξεκίνησε την ανακοίνωση των iPhone 11 Pro ο αριθμός των θεατών ξεπέρασε τα 1,86 εκατομμύρια και με την ολοκλήρωση τη παρουσίασης μειώθηκε ακαριαία στα 1,7 εκατομμύρια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του livestream το live chat ήταν απενεργοποιημένο οπότε οι χρήστες δεν μπορούσαν να σχολιάσουν κάτι. Κατά πάσα πιθανότητα η εταιρεία αποφάσισε να μην επιτρέψει τα σχόλια σε περίπτωση αρνητικής κριτικής. Ωστόσο, αν διατηρούσε ενεργό το chat θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των θεατών.

Στο τέλος της εκδήλωσης το YouTube ανέφερε ότι οι συνολικές προβολές ήταν λίγο κάτω από τα 3,1 εκατομμύρια. Βέβαια, η Apple δεν στόχευε στο να πετύχει πολλά views, διότι δεν λαμβάνει έσοδα για τα βίντεο που αναρτά στο κανάλι της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και κάθε χρόνο η Apple έκανε livestream την εκδήλωση στη δική της σελίδα. Ωστόσο, εκεί δεν υπάρχει κάποιος μετρητής προβολών και γι’ αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις αυτές στο παρελθόν.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας

η samsung ποσους μαζευει κατα μεσο ορο σε καθε λανσαρισμα?

νομιζω εχω δει καπου 200.000 αλλα μπορεί να κανω εντελώς λαθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.