iPhone X: Οι Apple fans ξεκίνησαν ήδη τις πρώτες ουρές

iphone x line, iPhone X: Οι Apple fans ξεκίνησαν ήδη τις πρώτες ουρές

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για την Apple καθώς θα ανακοινώσει επίσημα το πολυαναμενόμενο iPhone X μαζί με τις ανανεωμένες εκδόσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Λίγες ημέρες αργότερα η Apple θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των iPhones, όμως πάντα υπάρχουν αυτοί που είναι πιο ανυπόμονοι. Φέτος μάλιστα έχουν κι έναν λόγο παραπάνω μιας και θα έρθει το επετειακό iPhone.

Στο Σίδνεϊ οι Apple fans έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκηνώνουν έξω από Apple stores και να δημιουργούν τις πρώτες ουρές, σύμφωνα με το tweet του Αυστραλού δημοσιογράφου Luke Hopewell. Οι φανατικοί του iPhone ετοιμάζονται να το πάρουν πρώτοι στα χέρια τους, πριν ακόμη γίνει η επίσημη ανακοίνωση και δουν τα χαρακτηριστικά και το design του.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η Apple ανακοινώνει σήμερα τα νέα iPhones, θα ξεκινήσει τις προ-παραγγελίες, αλλά οι πωλήσεις συνήθως ξεκινούν τουλάχιστον μια εβδομάδα αργότερα. Φέτος αναμένεται να αρχίσουν 22 Σεπτεμβρίου, ενώ το επετειακό iPhone X δεν αποκλείεται να έρθει αργότερα. Επομένως, οι συγκεκριμένοι fans φαίνονται αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το κατάστημα σχεδόν δυο εβδομάδες. Μένει να δούμε αν θα τους ακολουθήσουν κι άλλοι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Ουρές επί ΠΑΣΟΚ vs ουρές επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Enzo

Τρέλα και αρρώστια είσαι μωρί Apple!!!!

manosz

Άμα είσαι βόδι φαίνεται…

Μανώλης

απορώ αν όλος ο κόσμος που θα περιμένει άλλη μια εβδομάδα τουλάχιστον (για να ψωνίσει ΚΑΙ φέτος το νέο iPhone) αν έχει προσωπική ζωή ή εργασία και μπορεί να κάθεται εκεί τόσο καιρό!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε είναι κύριε @Enzo. Εύγε!! Δαγκωμένο μηλαράκι και τα μυαλά στον μείκτη!!

bezilys

Πάω να πάρω ποποκορν και ξανάρχομαι!

Enzo

@manosz, εμένα είπες βόδι???

Παναγιώτης

Ok, παραδεχομαι οτι εχει αψογο marketing…
εβαλε δυο “ζωα” να καθονται εξω για να γινει ντορος. βεβαια οχι η apple αλλα καποιος συνεργατης, μην φανει οτι το εκανε αυτη…
Ή απλα υπαρχουν τοσο βλαμμενα ατομα

manosz

@Enzo Όχι αυτούς στη φωτο..

χρηστος

Το νοητικο προβλημα σε εναν που περιμενει σε ουρα πολυεθνικης για να παρει ενα υπερκοστολογημενο προϊον ειναι εμφανης. Τι να λεμε τωρα.. (βεβαια ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει ο,τι θελει, απο το να σε κοροϊδευει μια εταιρια εως να ξεφτιλιζεσαι ως θυμα του μαρκετινγκ)

alekos

Και ποιός θα τους φέρνει σανό εεε…. φαγητό αυτές τις δύο εβδομάδες;

georgerapp

εδω ειναι απλα θεμα ψυχωτικής ανωμαλιας.δεν εχει να κανει με το εαν εχεις ελευθερο χρονο αν εχεις πολλα λεφτα αν αν αν.το οτι αυθυποβάλλεσε σε κατι τετοιο ειναι καθαρα θεμα διαταραχης.
εκτος φυσικα απο το μαρκετινγκ ετσι;
αλκομα και οταν γνωριζεις οτι ειναι καθαρα κατασταση μαρκετινγκ το θεαμα και τα συναισθηματα που προκαλουν σε εναν ανθρωπο αρκουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.