ISIS: Οι Anonymous είναι “ηλίθιοι” – Πως απαντούν οι χακτιβιστές

Σε απάντηση όσων έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς, η ομάδα hackers «Anonymous», κήρυξε τον πόλεμο στον ISIS. Μέσα από video οι Anonymous κάλεσαν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη και προειδοποίησαν ότι θα πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει γίνει ποτέ κατά του ISIS.

Ωστόσο, η απάντηση των τζιχαντιστών δεν άργησε να έρθει καθώς σε δικό τους μήνυμα μέσω ενός καναλιού στο δίκτυο Τelegram, που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία τζιχαντιστών hackers, δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι οι Anonymous είναι “ηλίθιοι”. “The #Anonymous hackers threatened in new video release that they will carry out a major hack operation on the Islamic state.Ιdiots.”. Στο ίδιο μήνυμα δίνουν οδηγίες προς τους υποστηρικτές τους για το πως να προστατευτούν από πιθανές επιθέσεις.

Οι Anonymous από την πλευρά τους εχθές ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να ρίξουν περισσότερους από 5500 λογαριασμούς στο Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την προπαγάνδα των τζιχαντιστών.

Η ομάδα των χακτιβιστών είχε κάνει το ίδιο μετά τις επιθέσεις στο περιοδικό Charlie Hebdo ρίχνοντας τουλάχιστον 25.000 λογαριασμούς στο Twitter, φιλικά προσκείμενους στον ISIS

ISIS: Οι Anonymous είναι "ηλίθιοι", ISIS: Οι Anonymous είναι “ηλίθιοι” – Πως απαντούν οι χακτιβιστές

Πηγή: 1,2,3

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Τι απαντούν αυτά που τους έχουν βάλει να πουν? Όλοι του συστήματος είναι… Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για τον περισσοτερο κόσμο που λόγω χαμηλής νοημοσύνης και μη ενδιαφέροντος να ψάξουν ή να πονηρευτουν έστω τα τρώνε αμάσητα…

Γιάννης

Ρε παιδιά το άρθρο είναι τελείως άκυρο για το site 🙂 no offence

panagiotis_salonica

Φίλε Γιάννη είναι ‘no offense’.

Gvirginia

@panagiotis_salonica Βασικά είναι το ίδιο, απλά το offence είναι για τα “Αγγλικά” και το offense για τα “Αμερικάνικα”

panagiotis_salonica

Φίλε Γιάννη έχεις δίκιο, το έψαξα λίγο παραπάνω και ισχύουν και τα δύο όπως λες, απλά αυτό που μου ήρθε πρώτο ήταν με s.

Gvirginia

Δεν είμαι ο Γιάννης πάντως… Το λέω σε περίπτωση που νομίζει κανείς ότι έχω διπλό λογαριασμό

Konstantinos

Έριξαν κάποιους λογαριασμούς κ χ#*4)€) η φοράδα στ’ αμπέλι. Μα τι νομίζουν, πως οι του isis οργανώνουν τα σχέδια τους μέσω twitter? Ή μήπως είναι λιτσες.com να πάθουν κάποια νίλα που δεν μπορούν να μπουν στα social media?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.