Στο Ισραήλ βάζουν Wi-Fi στα γαϊδουράκια… Αλήθεια!

Είσαι στο χωριό σου, χαλαρός, απολαμβάνεις Δεκαπενταύγουστο με τα φιλαράκια στο καφενείο και ξάφνου κάποιος πετάει μια ατάκα για ένα θέμα που βρήκε κάποιος στο ίντερνετ. Πού να βρεις τώρα όμως Wi-Fi; Υπάρχει λύση και τη δίνει το all time classic γαϊδουράκι που σε κοιτάει μασουλώντας με τις ώρες. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι δαιμόνιοι Ισραηλινοί…

Τα άτομα σκεφτήκανε να εξοπλίσουν με Wi-Fi hotspots τα γαϊδουράκια που υπάρχουν στο θεματικό πάρκο του Kfar Kedem κάπου εκεί κοντά στη Ναζαρέτ για όσους το έχουν ψάξει και λίγο με τη θρησκευτική ιστορία. Το θεματικό πάρκο αναβιώνει το κλίμα της εποχής του πρώτου και του δευτέρου αιώνα μετά Χριστόν στο ντύσιμο, τις μετακινήσεις (για αυτό και τα γαϊδουράκια). Τώρα το πού κολλάει το ίντερνετ, θα μου πείτε… εντάξει να μην αποκοπούμε και εντελώς από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού.

Φαντάζεσαι λοιπόν, να είσαι στα ορεινά της Κρήτης και να τριγυρνάς πάνω σε ένα συμπαθέστατο τετράποδο και ταυτόχρονα να σχολιάζεις στο Techblog; O Κώστας το έχει ήδη φανταστεί!

, Στο Ισραήλ βάζουν Wi-Fi στα γαϊδουράκια… Αλήθεια!

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavrakas

Δεν θα ηταν καθολου ασχημο…

takis1994

Εε τι το εχουμε το GPRS τοτε;

kostis

τι εννοεις οταν λες “τι το εχουμε το GPRS” ?

mimis.

χαχα μετα το γαιδουρι του κιτσου με το gps για την τασουλα νακαι το ισραηλιτικο με το wi-fi.. τρατζηκ!!!

mitsos

σαν τον κιτσο με το gps στο γαιδαρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Wi-Fi

Wi-Fi 7: Πέντε φορές γρηγορότερο από το Wi-Fi 6E

Η Wi-Fi Alliance παρουσίασε το Wi-Fi 7 που φέρνει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς και χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο.

Gear Apple featured Wi-Fi

Kuo: Η ανάπτυξη του τσιπ Wi-Fi της Apple σταμάτησε «για λίγο»

Η Apple έχει σταματήσει τις εργασίες για το τσιπ Wi-Fi που αναπτύσσει, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή για τα θέματα του “μήλου”, Ming Chi Kuo.

Internet featured Wi-Fi

2.4 GHz Vs. 5 GHz Wi-Fi: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιείτε;

Όταν πάμε να συνδεθούμε σε ένα Wi-Fi router παρατηρούμε δύο διαθέσιμα δίκτυα: 2,4 GHz και 5 GHz. Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσουμε;

Smartphones featured Samsung Galaxy S24 Wi-Fi

Samsung Galaxy S24: Από τα πρώτα με συνδεσιμότητα Wi-Fi 7 το 2024

Τα περισσότερα από τα νέα τηλέφωνα στην αγορά σήμερα κυκλοφορούν με Wi-Fi 6 ή το νεότερο standard 6E, το οποίο σηματοδοτεί το μεταβατικό στάδιο πριν το Wi-Fi 7.