Ιστοσελίδες πορνό χρησιμοποιούν την πανδημία του κορονοϊού για marketing

, Ιστοσελίδες πορνό χρησιμοποιούν την πανδημία του κορονοϊού για marketing

Η πανδημία του κορονοϊου συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία της κοινωνίας, ωστόσο οι αναζητήσεις των ιστοσελίδων πορνό έχουν “πάρει φωτιά” το τελευταίο διάστημα. Τις τελευταίες 30 ημέρες, στο Pornhub έγιναν 6.877.922 αναζητήσεις σχετικά με τον κορονοϊό. Ειδικά, στις 5 Μαρτίου, έγιναν περίπου 1.5 εκατομμύρια αναζητήσεις για πορνό με θεματικό τον ιό.

Το ίδιο υψηλά ποσοστά αναζήτησης είχαν και άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες όπως είναι το xHmaster, στο οποίο οι αναζητήσεις για πορνό που σχετίζεται με τον κορονοϊό αυξήθηκαν ραγδαία. Στις πλατφόρμες τα βίντεο που υπάρχουν με θεματικό τον κορονοϊό ξεπερνάνε τα 300 και ίσως το επόμενο διάστημα αυτό ο αριθμός ανέβει. Πιο συγκεκριμένα, στο Pornhub υπάρχουν 320 βίντεο που στον τίτλο τους υπάρχει η λέξη “coronavirus” ή “COVID-19” ενώ στο xHmaster υπάρχουν ακόμη 13.

, Ιστοσελίδες πορνό χρησιμοποιούν την πανδημία του κορονοϊού για marketing

Να υπενθυμίσουμε ότι το Pornhub έδωσε έναν μήνα δωρεάν Premium λογαριασμούς στους πολίτες της Ιταλίας. Παρόμοια τακτική ακολούθησε και το xHamster προς τα τέλη Φεβρουαρίου, με τις εγγραφές να ξεπερνούν την ικανότητα της εταιρείας να εγκρίνει τους χρήστες. Τέλος, ένα κινεζικό site με πορνογραφικό υλικό, ονόματι Soft on Demand έδωσε στους χρήστες του δωρεάν υλικό απλά και μόνο με την εγγραφή στην ιστοσελίδα, κίνηση η οποία προκάλεσε υψηλή επισκεψιμότητα με αποτέλεμσα το site να πέσει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.