Kenobi: Η νέα Star Wars σειρά της Disney+ με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor

Kenobi, Kenobi: Η νέα Star Wars σειρά της Disney+ με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor

Τα τελευταία χρόνια, το Star Wars έχει επανέλθει στο προσκήνιο χάρη σε αρκετές νέες παραγωγές. Αυτό είναι θετικό και ειδικά για τους οπαδούς του, οι οποίοι δεν χορταίνουν να παρακολουθούν ότι νέο κυκλοφορεί. Η τελευταία προσθήκη στο σύμπαν του Star Wars θα είναι η σειρά Kenobi, η οποία θα αφορά τον Obi-Wan Kenobi.

Η νέα Star Wars σειρά

Δεν είναι η πρώτη σειρά Star Wars που βλέπουμε στην γνωστή συνδρομητική υπηρεσία. Η τελευταία προσθήκη ήταν το “The Mandalorian“, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για πολλούς να αγοράσουν συνδρομή στη Disney+, έστω και αν ήταν μόνο για τη διάρκεια της σειράς.

Μέχρι τώρα, δεν έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, ενώ όπως είναι λογικό δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα γυρίσματα. Ωστόσο, φήμες θέλουν τους Deborah Chow και Stephen Daldry να σκηνοθετούν τη σειρά. Το σενάριο θα γράφουν οι Hossein Amini και Stephen Daldry.  Ο πλήρης τίτλος της σειράς λέγεται ότι θα είναι Kenobi: A Star Wars Story.

Όσον αφορά το cast της Kenobi, οι φήμες λένε ότι οι Hayden Christensen και Liam Neeson θα αναλάβουν να παρουσιάσουν στο κοινό τους χαρακτήρες τους. Ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι πρωταγωνιστής θα είναι ο Ewan McGregor, ο οποίος έπαιζε τον ρόλο του Obi-Wan Kenobi στη prequel τριλογία του Star Wars μεταξύ 1999 και 2005.

Τέλος, σύμφωνα με τον Ewan McGregor η σειρά θα έχει έξι επεισόδια. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Αν και μέχρι την επίσημη προβολή της έχουμε ακόμη καιρό, διότι μάλλον θα τη δούμε στη Disney+ το 2022.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.

Internet featured Star Wars

Σπίτι Star Wars για ένα ταξίδι σε κάποιον πολύ μακρινό γαλαξία, με 443€ η βραδιά

Στη Florida άνοιξε τις πόρτες του και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση ένα σπίτι με θέμα το Star Wars. Έχει 9 υπνοδωμάτια και δέχεται μέχρι 16 επισκέπτες.

Gear featured Star Wars

Star Wars Instant Pots: Ηλεκτρικές κατσαρόλες από άλλο γαλαξία

Μία εταιρεία κατασκευής σκευών μαγειρικής δημιούργησε τη σειρά Star Wars Instant Pots, η οποία φέρνει τη δύναμη στα χέρια του μάγειρα.

Gear Star Wars

Οι μονομαχίες με lightsabers επίσημο άθλημα στη Γαλλία

Σύμφωνα με την Associated Press, εχθές η Γαλλική Ομοσπονδία Ξιφασκίας αναγνώρισε τη μονομαχία με lightsabers ως επίσημο άθλημα. Πλέον, όσοι Γάλλοι επιθημούν μπορούν να κάνουν πραγματικότητα όλες τις “Star Wars” φαντασιώσεις τους.