Kickass Torrents: Το domain είναι “κάτω” μετά από σύλληψη του ιδιοκτήτη

Το ιδιαίτερα δημοφιλές site διαμοιρασμού αρχείων bittorrent Kickass Torrents, γνωστό και ως KAT ή KAT.cr, είναι εκτός λειτουργίας μετά τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του Artem Vaulin.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Artem Vaulin να είναι 30 ετών και να κατάγεται από το Kharkiv της Ουκρανίας. Η σύλληψη του έγινε νωρίτερα σήμερα στην Πολωνία από αρχές των ΗΠΑ και του έχουν απαγγελθεί, όπως όλα δείχνουν, κατηγορίες για ποινικά αδικήματα όπως η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Vaulin φέρεται να έχει ήδη μοιράσει υλικό που προστατεύεται από copyright αξίας μεγαλύτερης τους 1 δις δολαρίων. Οι αρχές φαίνεται πως ήδη έχουν κατάσχει τα domains τα οποία σχετίζονταν με το Kickass Torrents καθώς και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Vaulin. Εδώ να σημειώσουμε ότι από τις αρχές του 2016 το Kickass Torrents είχε διαφημιστικά έσοδα περίπου 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ φαίνεται πως ήδη αναζητά τρόπους για την έκδοση του στις ΗΠΑ από την Πολωνία.

Kickass Torrents, Kickass Torrents: Το domain είναι “κάτω” μετά από σύλληψη του ιδιοκτήτη

Kickass Torrents, Kickass Torrents: Το domain είναι “κάτω” μετά από σύλληψη του ιδιοκτήτη

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Μας καταστρέψατε. Τώρα από που θα κατεβάζουμε?

the new

να πατε να γαμηθειτε ρε!!γιατι να τα ακριβοπληρωνουμε ολα σε αυτην τη ζωη?!!καντε τα ολα φθηνα για την τζεπη ολων και δεν θα υπαρχουν πειρατειες στο ιντερνε!!μεχρι τοτε ολος ο κοσμος απο το ιντερνετ θα τα κατεβαζει!

ΑντώνηςΤ

Εάν τα νούμερα είναι πραγματικά είναι εντυπωσιακό το νούμερο των 16 εκατομμυρίων δολαρίων για μισό χρόνο. Συνηθώς όμως τα φουσκώνουν.

Παναής

“…φαίνεται πως η apple ήταν αυτή που παρείχε προσωπικά δεδομένα για τον Βαουλίν, όταν έγινε διασταύρωση μιας IP διεύθυνσης η οποία χρησιμοποιήθηκε για μια συναλλαγή στο iTunes με μια IP διεύθυνση που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει login σε λογαριασμό του KAT στο Facebook.” πηγή:huffingtonpost

Χωρίς άλλα σχόλια

Vouraris

@thenew: δηλαδή ρε κουμπάρε πόσο φτηνά ήθελες να είναι για να αγόραζες? Φαντάζομαι φτιάνεις κ συ ταινίες κ ξέρεις απο αυτά. Εσύ θα πούλαγες τζάμπα γιατί είσαι μεγάλη καρδιά, σωστά?

ster

@ vouraris ο φιλος εννοει πιο προσιτες τιμες, το σινεμα στα 8 ειναι φαρμακειο οπως και τα παιχνιδια για κονσολες στα 60ευρω με μισθους των 550 ευρω.
Αν ειμασταν στην ελβετια ειναι μια χαρα τιμουλες…στην ελλαδα και τις αλλες φτωχες χωρες θα πρεπει να γινουν μειωσεις .

Δήμος

Να πληρώσει εγγύηση και να βγει!

chrisfou

@αντωνης τ τα νουμερα και φυσικα ειναι φουσκωμενα μετρα τα νουμερα με το σκεπτικο οτι αυτα τα downloads θα τα ειχαν αγορασει στην πραγματικοτητα το ποσο θα ηταν 90% πιο κατω σιγα μην οσοι κατεβαζουμε αγοραζαμε ολα οσα κατεβαζουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.