Παζαρέψτε online στο site του Κωτσόβολου

Η αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ προσκαλεί τους καταναλωτές να επισκεφτούν το site της εταιρείας και να παζαρέψουν την τιμή του προϊόντος που τους ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο. Τα προϊόντα αυτά ο καταναλωτής μπορεί να τα αναγνωρίσει από την σχετική σήμανση που φέρουν δίπλα στην περιγραφή τους. Ο Ηλεκτρονικός εκπρόσωπος της εταιρίας θα καλωσορίσει τον αγοραστή και θα του ζητήσει μια προτεινόμενη τιμή που επιθυμεί να αγοράσει το επιλεγμένο προϊόν. Ο Πωλητής στην συνέχεια θα αντιπροτείνει μια νέα τιμή ή εάν χρειαστεί θα συμβουλέψει τον αγοραστή προς το συμφέρον του. Το παζάρι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να συμφωνηθεί και να γίνει αποδεκτή η τελική τιμή πώλησης. www.kotsovolos.gr

, Παζαρέψτε online στο site του Κωτσόβολου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gstam

Πρωτότυπη ιδέα δε λέω, ωστόσο ο ηλεκτρονικός εκπρόσωπος της εταιρείας φαίνεται πως είναι ένα απλό πρόγραμμα και δε διαθέτει κάποια “ευφυΐα”, δεν πρόκειται δηλαδή για κάποιον intelligent shopping agent. Και αυτό το λέω γιατί απ’ ό,τι παρατήρησα η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να παζαρέψει είναι εκ των προτέρων καθορισμένη. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με ένα φαινομενικό παζάρι που το τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.