Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! Και ο λόγος για το e-prices.gr.

e-prices.gr, Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Το e-prices.gr είναι ένας ιστότοπος στον οποίο μπορείτε να βρείτε και να συγκρίνετε τιμές για πάνω από 1500 προϊόντα σε 1000 σημεία πώλησης. Το κόνσεπτ έχει ως εξής: διαλέγεις ποιο προϊόν θέλεις, το ρίχνεις στο καλάθι, βρίσκεις την περιοχή που μένεις, επιλέγεις ποια σουπερ-μάρκετς σε βολεύουν και σου λέει αν το έχουν και σε τι τιμή. Αν νομίζεις ότι δεν το έπιασες, δεν πειράζει. Το υπουργείο σου παρέχει και τις οδηγίες με εικόνες για να το καταλάβεις καλύτερα.

Για αρχή μοιάζει λίγο βουνό για κάποιον που είναι αρχάριος αλλά με τον καιρό βλέπω ότι βελτιώνονται και αν συνεχίσουν την καλή δουλειά θα γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους. Αν πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος τότε φτιάξε λίστα με τα προϊόντα που θες και άρχισε να ψάχνεις μία-μία τις σελίδες.

Βασούλα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

επιτελους και κατι καλο.αντε με τους Μ@%@&ΕΣ που εχουμε μπλεξει.Ε οχι και βουνο βρε κωστα.

Makis

Δε δουλεύει σε android…..

Βαγγέλης

Chris: Η Βασούλα γράφει όχι ο Κώστας.

chris

ωχ βαγγελης τωρα το ειδα.ε οχι και βουνο βρε βασουλα!!!!!!!

Βασούλα

@chris για μια νοικοκυρά αρχάρια στις εφαρμογές όπως η μαμά μου της φάνηκε βουνό. μετά την 5η φορά του πήρε τον αέρα!

Στράτος

Γειά σας,
έχω φτιάξει την android εφαρμογή “To καλάθι της νοικοκυράς” που κάνει ακριβώς ότι και το e-prices.gr αλλά πολύ πιο εύκολα και χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια δεδομένα.

Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=stratos.kalathi.noikokuras&hl=el

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.