Επίθεση ransomware ζητά λύτρα για εταιρικά μυστικά από την Apple
Παρασκευή, 23/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η επίθεση ransomware στην Apple θεωρείται σοβαρή, αλλά η αμερικανική εταιρεία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τι θα κάνει.
Δευτέρα, 25/10/2010 · Κώστας Βλαχάκης
“Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανες στα επαγγελματικά σου;” είναι η ερώτηση σε αμερικάνικο forum και μια από τις απαντήσεις… αποστομωτική, μαζί με την επισυναπτόμενη φωτογραφία, “Το 1998 γνώρισα τους Carl και Larry Page σε πάρτι ενός φίλου από το Stanford. Ο Larry μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε ότι προσλαμβάνει προσωπικό. Του απάντησα, ‘ποιος έχει ανάγκη ακόμα μια μηχανή αναζήτησης’, και συνέχισα της σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο”….
Παρασκευή, 23/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η επίθεση ransomware στην Apple θεωρείται σοβαρή, αλλά η αμερικανική εταιρεία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τι θα κάνει.
Παρασκευή, 23/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Yahoo News δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν ότι η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ παρακολουθούσε τα social media των πολιτών.
Πέμπτη, 22/04/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για την Nvidia, πτήση Ingenuity, νέα iMac και iPad Pro, κάμερες Samsung, Amazon και ΕΛΤΑ Courrier, Lexus, και το επόμενο update των Windows 10.
Πέμπτη, 22/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Στη νέα εποχή της έλλειψης διαθέσιμων GPU, πολλοί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη των bots για τις αγορές τους.
Μπορεί να βαρέσει το κεφάλι του στον τοίχο τώρα
Πωωωω! Ενταξει μπορει να φαινεται αστειο αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τραγικο! Καθε φορα που θα συμβαινει κατι ασχημο στην δουλεια θα σκεφτεται αυτο! Ελπιζω να μην τυχει σε κανεναν μας κατι αντιστοιχο.
χμμ τι μου θυμήζει αυτό…αυτόγραφο του Πελέ όταν έπεζε μπαλίτσα αφιερωμένο επώνημα στον παππού μου όταν ήταν προηστάμενος σε ένα τομέα στην Cola. Πρέπει να είναι σε κάποιο από τα 1500+ βιβλία ή απλά να το έχω χάσει. 🙂