Level Up with Mastercard: efood και Mastercard σε επιβραβεύουν για καλό σκοπό

Mastercard efood, Level Up with Mastercard: efood και Mastercard σε επιβραβεύουν για καλό σκοπό

Το να παραγγέλνεις το φαγητό ή τον καφέ σου από το efood αποτελεί από μόνο του μια ευχάριστη εμπειρία. Το να κερδίζεις όμως μέσα από το efood πληρώνοντας με κάρτα Mastercard, την οποία μπορείς να βγάλεις αν δεν έχεις, και παράλληλα να συμβάλλεις σε έναν καλό σκοπό, τότε η κίνησή σου αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Έτσι και εμείς, σαν χρήστες του efood που θέλουμε τον περιποιημένο μας καφέ αλλά και το φαγητό στην πόρτα μας, πληρώνουμε με κάρτα Mastercard, στοχεύοντας στο πρόγραμμα επιβράβευσης, κερδίζοντας κουπόνια για επόμενες παραγγελίες, ενώ στο τέλος της χρονιάς συμμετέχουμε στην κλήρωση για πλούσια δώρα, στηρίζοντας ταυτόχρονα τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Το πρόγραμμα “Level Up with Mastercard” ξεκίνησε για 4η συνεχή χρονιά, στις 18 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, και αποτελεί ένα επιτυχημένο πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Mastercard (προπληρωμένων, χρεωστικών και πιστωτικών) και χρήστες του efood, να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαγωνισμούς και δώρα, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρουν στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του ΟΗΕ.

Σαν αυθεντικοί fans και χρήστες του efood έχουμε αποθηκεύσει την Mastercard κάρτα μας και έτσι έχουμε δημιουργήσει το προφίλ μας στο “My Level Up”, κερδίζοντας αυτόματα τους πρώτους 100 πόντους, και με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, οι πόντοι αυτοί δεν είναι αρκετοί για να ξεκλειδώσουμε τα επόμενα levels και έτσι γιατί να μην παραγγείλουμε, μετά τον καφέ μας, και το μεσημεριανό μας γεύμα από το efood; Στο κάτω κάτω, θα απολαύσουμε το γεύμα μας και ταυτόχρονα θα νιώσουμε πως κάνουμε κάτι καλό προσφέροντας έμμεσα στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Αυτό γίνεται με τρόπο απλό και άμεσο καθώς με κάθε παραγγελία που πραγματοποιούμε με κάρτα Mastercard μέσω του αγαπημένου μας efood app αλλά και μέσω web browser, κερδίζουμε πόντους, ενώ αν παραγγέλνουμε καθημερινά, πετυχαίνουμε σερί παραγγελιών και ακόμα περισσότερους πόντους. Συνεπώς, ενώ ξεκινάμε στο πρόγραμμα επιβράβευσης από το επίπεδο 1, όσο παραγγέλνουμε ξεκλειδώνουμε σταδιακά με τη σειρά τα επίπεδα 2, 3, 4 και 5, με τα δώρα να αυξάνονται. Με αυτόν τον τρόπο, ανάλογα με το επίπεδο που θα έχουμε φτάσει με τη λήξη του διαγωνισμού, θα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε πλούσια δώρα όπως ηλεκτρικά ποδήλατα Scott ERide, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, iPhone 14 Pro, Apple Macbook Air, Apple AirPods Max, αλλά και πολλά ακόμα από τη Mastercard και το efood.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε γιατί έχει για εμάς, αλλά και για όλους, ιδιαίτερη σημασία η κοινωνική προσφορά στο πρόγραμμα Level Up with Mastercard, καθώς δεν είναι μόνο η ευχαρίστηση για τον καφέ, το φαγητό ή το γλυκό που παραγγείλαμε μέσω του efood και πληρώσαμε με κάρτα Mastercard. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι πως η Mastercard μέχρι τις 12 Νοεμβρίου δωρίζει την αξία ενός σχολικού γεύματος στο World Food Programme, το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, για τη στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας που ταλανίζονται από τον πόλεμο με τη Ρωσία, δίνοντας έστω με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, ένα χαμόγελο σε παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας.

Για άλλη μια χρονιά, το efood σε συνεργασία με τη Mastercard, δείχνει πως δεν είναι μόνο η Νο 1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα με την οποία απολαμβάνουμε τον καφέ και το φαγητό μας, αλλά μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε πλούσια δώρα και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για να στηρίξουμε τα παιδιά της Ουκρανίας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Mastercard

Level up με τη Mastercard στο efood για να βγαίνεις κερδισμένος

efood και Mastercard συνεργάζονται με το πρόγραμμα “Level Up with Mastercard”, για κατόχους καρτών Mastercard με σκοπό τη συλλογή πόντων και διεκδίκηση δώρων.

Software

Έρχονται και στην Ελλάδα οι πληρωμές με ZEN

Η ZEN ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της εταιρείας σε 31 ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας συνεργασία με τη Mastercard.

Internet Mastercard

Mastercard: Η χρήση ανέπαφων πληρωμών είδε άνοδο 40% λόγω του κορονοϊού

Η Mastercard αναφέρει ότι παρατηρήθηκε αύξηση της τάξεως του 40% στις ανέπαφες πληρωμές, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Internet Apple Facebook Mastercard

Τι κάνουν οι τεχνολογικές εταιρείες για τον κορονοϊό

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει κάθε τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται ο άνθρωπος. Πώς όμως έχουν αντιδράσει στην επιρροή του κορονοϊόυ οι τεχνολογικές εταιρείες;