LinkedIn: Λανσάρει ανανεωμένες επιλογές ad targeting

LinkedIn ad targeting, LinkedIn: Λανσάρει ανανεωμένες επιλογές ad targeting

Tο LinkedIn ανακοίνωσε ανανεωμένες επιλογές ad targeting, καθώς επιχειρεί να ευθυγραμμιστεί με τους νέους κανονισμούς περί ιδιωτικότητας, χωρίς να σταματήσει να παρέχει βέλτιστες επιλογές προσέγγισης χρηστών για τα συνεργαζόμενα brands.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης επεκτείνει την επιλογή στόχευσης κοινού Group Identity σε όλους τους τύπους διαφημίσεων. Το Group Identity, το οποίο ξεκίνησε αρχικά με επιλεγμένους συνεργάτες πέρυσι, παρέχει τη δυνατότητα στόχευσης των διαφημίσεων με βάση συγκεκριμένα data points του LinkedIn. «Με το Group Identity, αξιοποιούμε first- and zero-party data όπως τίτλος, θέση, κλάδος, ενδιαφέροντα κ.λπ., για να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε τις αγορές, να μετρήσετε την απόδοση της καμπάνιας σας και να βελτιστοποιήσετε τους στόχους που έχουν σημασία στην επιχείρησή σας», αναφέρει σχετικά το LinkedIn.

Το LinkedIn επισημαίνει ότι οι καμπάνιες που βασίζονται στο Group Identity έχουν 37% υψηλότερο click-through rate όσον αφορά καμπάνιες που παραδίδονται σε ομάδες σε όλα τα κανάλια.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Internet Facebook Instagram Meta

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ο Elon Musk το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα

Ο Elon Musk εκθρόνισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barak Obama ως το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Twitter.