Lyft: Ζητά από πελάτες με ονόματα όπως Dick και Cocks να τα αλλάξουν άμεσα

Lyft, Lyft: Ζητά από πελάτες με ονόματα όπως Dick και Cocks να τα αλλάξουν άμεσα

Κάποιοι πελάτες της Lyft έλαβαν ένα μήνυμα από την εταιρεία που τους ενημερώνει ότι τα ονόματα τους παραβιάζουν τα Community Guidelines της υπηρεσίας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Lyft είναι μία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες κοινόχρηστων μεταφορών.

Ποιο είναι το πρόβλημα με τα ονόματα των πελατών

Στο μήνυμα αυτό, η Lyft δεν αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους τα ονόματα των πελατών της παραβιάζουν τα Community Guidelines. Το μόνο που ανέφερε ήταν ότι θα πρέπει να αλλάξουν το όνομα τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Φαίνεται ότι οι χρήστες που έλαβαν τη συγκεκριμένη προειδοποίηση έχουν κάπως παράδοξα ονόματα, όπως Nicole Cumming, Cara Dick, Wilson Poon, Mike Finger και Dick DeBartolo.

Σαφώς, οι πελάτες της Lyft δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα ονόματα που τους έδωσαν και κληρονόμησαν από τους γονείς τους. Το πρόβλημα αφορά την ίδια την υπηρεσία και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την τήρησή των Community Guidelines.

Ποια η τοποθέτηση της εταιρείας

Η Lyft ανέφερε ότι ορισμένα μέλη της κοινότητας της χρησιμοποιούν ονόματα που είτε είναι ανακριβή, είτε προσβλητικά, είτε και τα δύο. Επιπλέον, ζήτησε συγνώμη και πρόσθεσε ότι προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει, το οποίο οφείλεται στον υπερβάλλοντα ζήλο τους να τηρούνται οι κανόνες της κοινότητας.

Αντίστοιχη ήταν και η απάντηση της εταιρείας προς τους πελάτες της που έλαβαν το συγκεκριμένο μήνυμα. Η Lyft ανέφερε πως η προειδοποίηση στάλθηκε από λάθος και ότι προσπαθούν να βελτιώσουν τα συστήματα τους ώστε να δημιουργήσουν μία ασφαλή και γεμάτη σεβασμό μεταξύ των μελών κοινότητα.

Επιπλέον, η εταιρεία σημείωσε ότι τα ονόματα των πελατών της που έλαβαν την επίμαχη ειδοποίηση δεν παραβιάζουν τα Community Guidelines, και απολογήθηκε μία ακόμη φορά για την αποστολή των μηνυμάτων.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.