Άνδρας συνελήφθη σε αεροδρόμιο επειδή είχε θήκη iPhone σε σχήμα όπλου

Mε τα τρομοκρατικά χτυπήματα να γίνονται ολοένα και περισσότερα, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να δεις σε δημόσιο χώρο είναι κάτι που μοιάζει με όπλο. Αυτό ακριβώς συνέβη την Τετάρτη στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου.

Ένας άνδρας θεώρησε ότι ήταν καλή ιδέα να περπατάει έχοντας βάλει στο iPhone του μια θήκη σε σχήμα όπλου, ξεσηκώνοντας την αστυνομία του αεροδρομίου.

Ο συγκεκριμένος άντρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμπεριφορά η οποία μπορεί να προκαλέσει άσκοπο συναγερμό και επιφυλακή. Επιπλέον μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κατοχή απομίμησης όπλου σε δημόσιο χώρο.

Οι αστυνομία ύστερα από το συμβάν σημείωσε ότι, κάθε απόφαση που παίρνουν σε παρόμοιες καταστάσεις γίνεται σε κλάσμα του δευτερολέπτου, και ότι αν συμπεριφερθείς ανάλογα, εκτός από το να θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις και την πτήση σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο άντρας δεν χρησιμοποίησε τη θήκη ανοικτά, παρόλα αυτά προκάλεσε την ανησυχία όταν βρέθηκε σε έλεγχο της ασφάλειας.

Επιπλέον η αστυνομία έχει προειδοποιήσει να μην χρησιμοποιούνται τέτοιες θήκες, και στο παρελθόν εταιρείες όπως το Amazon και Ebay έχουν απαγορεύσει την πώληση θηκών σε σχήμα όπλου.

gun case, Άνδρας συνελήφθη σε αεροδρόμιο επειδή είχε θήκη iPhone σε σχήμα όπλου

gun case, Άνδρας συνελήφθη σε αεροδρόμιο επειδή είχε θήκη iPhone σε σχήμα όπλου

gun case, Άνδρας συνελήφθη σε αεροδρόμιο επειδή είχε θήκη iPhone σε σχήμα όπλου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie

*Άνδρας ετών 12

Νίκος

Αφού δεν τον πυροβόλησαν όλα καλά…

One

Χαχαχα θεός!

thanoik

Μα πόσο βλακας μπορεί να είναι

Adam8

Είμαι περίεργος τι είχε στο μυαλό του ο αστραπόγιαννος όταν αγόραζε αυτή τη θήκη.

Zois

Είναι πολύ απλό ότι και καλά το iPhone είναι τόσο γρήγορο που είναι σαν όπλο.

Φούφουτος

Να υποθέσω πως πιέζοντας την σκανδάλη, τραβάει φωτογραφίες!!! Ελπίζω ο βλάκας να κατάλαβε ότι γλύτωσε παρά τρίχα, από μια σφαίρα στο κεφάλι, αρκεί την επόμενη φορά να μη πάρει το νέο μοντέλο θήκης σε σχήμα χειροβομβίδας.

endru

που να ειχε το νοτε 7………….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.