Άνδρας μήνυσε το ραντεβού του επειδή έστελνε μηνύματα στο σινεμά

texting cinema lawsuit, Άνδρας μήνυσε το ραντεβού του επειδή έστελνε μηνύματα στο σινεμά

Γνωρίζουμε ότι το να γράφεις μηνύματα στο κινητό ενώ οδηγείς μπορεί να αποδειχθεί άκρως επικίνδυνο για σένα και τους γύρω σου, ενώ ο νόμος προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα. Τι γίνεται όμως αν κάνεις texting ενώ βρίσκεσαι καθισμένος σε μια αίθουσα κινηματογράφου;

Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στους γύρω σου και μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, όπως μια 35ρονη από τις ΗΠΑ που δέχτηκε μήνυση επειδή έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια του “Guardians of the Galaxy 2”.

Ο 37χρονος Brandon Vezmar, γνώρισε την 35χρονη μέσω dating app και αποφάσισαν για πρώτο ραντεβού να πάνε σινεμά. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στην μήνυση που κατέθεσε, εκείνη δεν σταμάτησε να στέλνει μηνύματα. Για την ακρίβεια, ανέφερε ότι μέσα σε διάστημα 15 λεπτών άνοιξε το κινητό της 10-20 φορές.

Της ζήτησε να σταματήσει, αλλά εκείνη δεν το έκανε και στη συνέχεια της πρότεινε να πάει έξω να συνεχίσει, όπως και έκανε. Ωστόσο (όπως ήταν φυσικό) δεν γύρισε πίσω.

Αυτό τον εξόργισε, ενώ οι περισσότεροι δεν θα έδιναν συνέχεια, ο Vezmar όχι μόνο έδωσε, αλλά κατέθεσε μήνυση. Ο λόγος είναι η τιμή του εισιτηρίου που του κόστισε 17.31 δολάρια. Η γυναίκα απάντησε ότι έστειλε μόνο δυο ή τρεις φορές επειδή η καλύτερή της φίλη τσακωνόταν με τον φίλο της και ότι το κινητό ήταν στο αθόρυβο, χωρίς να ενοχλεί κανέναν.

Ο Vezmar της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα για το εισιτήριο πίσω, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ίδια κατέθεσε αίτηση για προστασία της μικρής της αδερφής, την οποία απευθύνθηκε ο 37χρονος για να ζητήσει τα 17.31 δολάρια.

Τέλος, στην μήνυση ο Vezmar ισχυρίζεται ότι το texting κατά τη διάρκεια της ταινίας αποτελεί παραβίαση του κανονισμού του σινεμά. Η γυναίκα κατηγορείται ότι επηρέασε την εμπειρία θέασης του Vezmar και άλλων θεατών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2017

Ε τώρα, να λάμπει και να αναβοσβήνει μία οθόνη – ακριβώς δίπλα σου – δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες στην σκοτεινή αίθουσα του σινεμά….

Είναι σαν να μένει η φωτεινή πόρτα του διαδρόμου ανοικτή ή να την ανοιγοκλείνουν οι έχοντες συχνοουρία (σαν να ανοιγοκλείνει κάποιος το φως)… εξίσου σπαστικό, που αφαιρεί από την αποκλειστική προσοχή για την παρακολούθηση της κινηματογραφικής ταινίας που πλήρωσες για να δεις.

Παναγιωτης Β

Εμ γι αυτό είναι ακόμα μόνοι τους… Ο ένας Τσιφούτης και η αλλη οτι να ναι

One

First world problems…

Batman

Λοιπόν εγώ ένα έχω να πω αφού το ανέλυσα πολύ γιατί αυτό είναι πολύ σοβαρό:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

Manolis

συγγνωμη κιολας πας στη κοπελα που γνωρισες να δειτε το GOTG? πλακα με κανετε βραδυατικα;
δεν μπορουσε να τη παει για ποτο και μετα σπιτι για γκουχου γκουχου
και αν ηθελε οπωσδηποτε σινεμα ε ας τη πηγαινε στο αλιεν
Ημαρτον οχι και πρωτο ραντεβου σε ταινια της μαρβελ

Antonis

το να κάνεις μήνυση ρε παιδιά για 17 ευρώ στην κοπέλα που μόλις γνώρισες δεν είναι ρεζιλίκι?
δεν λέω δεν είναι λίγα τα 17 ευρώ σήμερα ούτε σε έμενα και σε πολλούς περισσεύουν
άλλα ρε φίλε ΕΛΕΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ με άπλα λογία ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.