Mastodon: Το Medium ζητά συνδρομή 5 δολάρια για εγγραφή στον διακομιστή

Mastodon Medium, Mastodon: Το Medium ζητά συνδρομή 5 δολάρια για εγγραφή στον διακομιστή

Η δημοφιλής πλατφόρμα εκδόσεων Medium “αγκαλιάζει” πλέον πλήρως το Mastodon, ανοίγοντας το νέο του παράδειγμα me.dm σε μέλη της κοινότητας που πληρώνουν.

Για να εγγραφείτε στον διακομιστή Mastodon απαιτείται συνδρομή στο Medium για 5 $ το μήνα (ή 50 $ το χρόνο) που επιτρέπει προνόμια στον ιστότοπο, όπως περιήγηση χωρίς διαφημίσεις και ανάγνωση εκτός σύνδεσης. Τα στιγμιότυπα Mastodon είναι γενικά δωρεάν για συμμετοχή.

Η Medium είναι μία από τις πρώτες αξιόλογες εταιρείες τεχνολογίας που χρησιμοποίησε τη Mastodon ως premium εμπειρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που είναι ενδιαφέρον δεδομένου των ιστορικών συνδέσεων της εκδοτικής εταιρείας με το Twitter. Οι συνιδρυτές της Medium, Ev Williams και Biz Stone ίδρυσαν επίσης το Twitter το 2007. Ένα μεγάλο μέρος της πρόσφατης επιτυχίας της Mastodon γεννήθηκε από τη συνεχιζόμενη αναταραχή με το Twitter μετά την απόκτηση της πλατφόρμας από τον Elon Musk.

Υπάρχουν μερικά προνόμια διαθέσιμα για όσους συμμετέχουν στην παρουσία Me.dm Mastodon του Medium — και αυτό επεκτείνεται στην ίδια τη διαδικασία σύνδεσης. Μετά από μια πρόσφατη μείωση εσόδων στο Twitter μετά την ανάμειξη του Musk στην πλατφόρμα, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι η συμμετοχή στην παρόμοια πλατφόρμα σύντομων μηνυμάτων της Mastodon είναι άσκοπα πολύπλοκη και μπερδεμένη. Το Medium, αναγνωρίζοντας τον αποτρεπτικό παράγοντα, έχει βελτιστοποιήσει την ενσωμάτωση ενσωματώνοντας την παρουσία του Mastodon με λογαριασμούς μελών Medium, διευκολύνοντας τα μέλη να εγγραφούν στο me.dm και να συμπληρώσουν αυτόματα τις πληροφορίες προφίλ στο Mastodon με πληροφορίες από λογαριασμούς Medium.

Τα υπάρχοντα ονόματα χρήστη Medium έχουν επίσης δεσμευτεί στο me.dm μέχρι τις 20 Μαρτίου για να αποτραπεί η εγγραφή άλλων χρηστών με την ίδια λαβή. Μετά τη λήξη αυτής της κράτησης, τα μέλη του Medium θα επιτρέπεται να καταχωρούν οποιοδήποτε διαθέσιμο όνομα χρήστη me.dm. Τα πρόσθετα προνόμια περιλαμβάνουν πρόσβαση σε επιλεγμένες προτάσεις λογαριασμών που πρέπει να ακολουθήσουν οι χρήστες και τη σταθερότητα της παρουσίας me.dm που λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο. Το TechCrunch αναφέρει ότι η Medium έχει τη δική της ομάδα Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας που χειρίζεται άμεσα την εποπτεία και εκτελεί την παρουσία στη δική της υποδομή.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Instagram Meta

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ο Elon Musk το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα

Ο Elon Musk εκθρόνισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barak Obama ως το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Twitter.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ανακοίνωσε νέα τιμολόγηση API – Πρόκληση για τους μικρούς προγραμματιστές

Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τις ανανεωμένες βαθμίδες API του ενάμιση μήνα αφότου ο CEO της εταιρίας, Elon Musk υποσχέθηκε μια μεγάλη ανανέωση του συστήματος.