«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

max, «Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+. Το brand HBO θα εξαλειφθεί και η υπηρεσία θα ονομάζεται απλώς “Max”.

Μέσα στα χρόνια η υπηρεσία ροής HBO έχει αλλάξει πολλές φορές όνομα. Τα HBO GO και HBO Now συγχωνεύτηκαν στο HBO Max το 2020. Η μετονομασία “Max” έρχεται μετά από μια συγχώνευση το 2022 μεταξύ Discovery και WarnerMedia.

Η απόφαση εγκατάλειψης της λέξης HBO από τον τίτλο είναι περίεργη από τη στιγμή που το όνομά του έχει συνδεθεί με επιτυχίες όπως το Succession, το Game of Thrones, το Euphoria, το The White Lotus και το The Last of Us.

Η υπηρεσία ροής Max θα τρεις διαθέσιμες συνδρομές:
Max Ad-Lite: 9,99 $/μήνα ή 99,99 $/έτος. Περιλαμβάνει 2 ταυτόχρονες ροές, ανάλυση 1080p, χωρίς λήψεις εκτός σύνδεσης και ποιότητα ήχου surround 5,1. Υποστηρίζεται από διαφημίσεις.
Μέγιστη δωρεάν διαφήμιση: 15,99 $/μήνα ή 149,99 $/έτος. Περιλαμβάνει 2 ταυτόχρονες ροές, ανάλυση 1080p, 30 λήψεις εκτός σύνδεσης και ποιότητα ήχου surround 5,1.
Μέγιστο Ultimate Χωρίς διαφημίσεις: 19,99 $/μήνα ή 199,99 $/έτος. Περιλαμβάνει 4 ταυτόχρονες ροές, ανάλυση έως 4K UHD, 100 λήψεις εκτός σύνδεσης και ποιότητα ήχου Dolby Atmos.

https://www.youtube.com/watch?v=e8QnMipVP_o&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.macrumors.com%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww.macrumors.com&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Η Warner Bros λέει ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές HBO Max που εγγράφονται μέσω του HBO θα έχουν πρόσβαση στο Max στην ίδια τιμή με τη συνδρομή τους στο HBO Max, με περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στον ιστότοπο του HBO Max. Όσοι εγγραφούν μέσω παρόχου τηλεόρασης, κινητής τηλεφωνίας ή ασύρματης επικοινωνίας θα ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές τιμής ή προγράμματος.

Το “Max” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου και θα περιλαμβάνει περιεχόμενο HBO Max και περιεχόμενο TV Discovery, όπως τα HGTV, Food Network, ID, TLC και άλλα.

Παράλληλα, η Warner Bros. ανακοίνωσε  μια νέα τηλεοπτική σειρά Harry Potter καθώς και μια άλλη σειρά prequel του Game of Thrones.

Σε ορισμένες πλατφόρμες, η εφαρμογή HBO Max θα ενημερωθεί αυτόματα στην εφαρμογή Max και σε άλλες, θα ζητηθεί από τους χρήστες να πραγματοποιήσουν λήψη της εφαρμογής Max όταν επιχειρούν να ανοίξουν την εφαρμογή HBO Max. Οι πελάτες του Discovery+ μπορούν να εγγραφούν ως νέοι πελάτες Max αλλά θα μπορούν να συνεχίσουν να έχουν και αυτόνομη την υπηρεσία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO

HBO Max: Άνοδος της συνδρομής στα 16 δολάρια τον μήνα

Η Warner Bros ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής του HBO Max στις ΗΠΑ, στην πρώτη αύξηση της συνδρομής της πλατφόρμας streaming εδώ και πάνω από 2 χρόνια.

Games Gaming Hackers HBO

Στο στόχαστρο εγκληματιών του κυβερνοχώρου οι fans του “The Last of Us”

Το “The Last of Us”, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation θα κυκλοφορήσει τελικά από το HBO στις 15 Ιανουαρίου του 2023.