MediaMarkt: Personal Video Shopping για 1η φορά στην Ελλάδα

, MediaMarkt: Personal Video Shopping για 1η φορά στην Ελλάδα

Θέλετε να δείτε ζωντανά τους χώρους του ψυγείου που προτιμάτε ή το πόσο φωτεινή και λεπτή είναι η τηλεόραση που σας αρέσει; Θέλετε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς για το πoιο προϊόν είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς; Η MediaMarkt, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, φέρνει το αγαπημένο σας MediaMarkt κατάστημα στον χώρο σας μέσα από την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία “Personal Video Shopping”.

Κλείστε το ραντεβού με τον δικό σας personal video shopper εδώ.

Πρόκειται για μια smart υπηρεσία που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Skymakers και σας δίνει τη δυνατότητα όπου κι αν βρίσκεστε, να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σαν να είστε σε κάποιο φυσικό κατάστημα, με τη βοήθεια του προσωπικού σας video shopper.

Τα βήματα είναι απλά:
  • Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της MediaMarkt.
  • Θα λάβετε με e-Mail και SMS ένα link για να συνδεθείτε από οποιοδήποτε υπολογιστή, smartphone, ή tablet με τα καταστήματα μας μέσω βιντεοκλήσης.
  • Ο προσωπικός σας video shopper σας περιμένει τη στιγμή που ορίσατε για να σας ξεναγήσει στον χώρο, να σας παρουσιάσει τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα.
  • Μόλις επιλέξετε τα προϊόντα που χρειάζεστε, τα προσθέτουμε στο καλάθι σας και σας στέλνουμε ένα μοναδικό link για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.
  • Προχωρήστε στο checkout και επιλέξτε τον τρόπο παραλαβής – παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από το κατάστημα.

Η υπηρεσία “Personal Video Shopping”, είναι ο νέος τρόπος αγορών που περίμεναν οι smart shoppers και συνδυάζει την ευελιξία του online shopping με τη μοναδική εμπειρία του φυσικού καταστήματος. Φέρνει τα προϊόντα και τις λύσεις τεχνολογίας πιο κοντά – και τόσο εύκολα όσο το video chat με έναν φίλο.

Ζήστε την νέα εμπειρία αγορών και αποκτήστε άμεσα, και με απόλυτη ασφάλεια όλα εκείνα τα είδη που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, συναρπαστική και φυσικά… πιο smart.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Όχι. Απλά όχι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business MediaMarkt

Τα MediaMarkt βαθμολογούνται με 0 στο skroutz

Ένα περίεργο “ρεκόρ” κατέκτησαν τα καταστήματα MediaMarkt, καθώς στην ιστοσελίδα skroutz βαθμολογούνται με… 0 αστέρια.

Tablets Black Friday 2017 iPad Pro MediaMarkt

Black Friday 2017: iPad Pro 9.7 256GB WiFi τιμή 599 ευρώ

Το iPad Pro 9.7″ WiFi με χωρητικότητα 256GB και τιμή 599 ευρώ προσφέρουν σε Black Friday τα MediaMarkt. Πρόκειται συγκεκριμένα για το μοντέλο σε χρώμα Space Grey με την συγκεκριμένη τιμή να παίζει 130 ευρώ κάτω από την χαμηλότερη που μπορείτε να το βρείτε αλλού.

Smartphones iPhone 4 MediaMarkt Smartphones

iPhone 4 8GB στα MediaMarkt με τιμή 299 ευρώ

Ανακοινώθηκε στις 7 Ιουνίου του 2010 και κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου του ίδιου χρόνου, σήμερα 3 χρόνια μετά και η πιο φτηνή τιμή που μπορείς να βρεις το iPhone 4 8GB για να το αποκτήσεις είναι 299 ευρώ και μόνο για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα MediaMarkt. Ποιο άλλο smartphone κοστίζει λίγο κάτω από τα […]

Μικρά νέα MediaMarkt

Media Markt | Επιστρέφει χρήματα αν πάρουμε το EURO

Η Media Markt συμμετέχει στον ποδοσφαιρικό πυρετό, ανακοινώνοντας την επιστροφή της χρηματικής αξίας της αγοράς οποιασδήποτε τηλεόρασης, στην περίπτωση που η Ελλάδα κατακτήσει την πρώτη θέση στο EURO 2008. Η μοναδική αυτή προσφορά αφορά στις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν εντός της χρονικής περιόδου από 2 έως 7 Ιουνίου.