Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

men likes, Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Στο κυνήγι μάλιστα για τα Likes, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, οι άντρες φαίνεται ότι είναι πιο «ριψοκίνδυνοι» και αποφασισμένοι να τραβήξουν την προσοχή. Βάσει των αποτελεσμάτων, το 9% των ανδρών (περίπου 1 στους 10), δεν θα δίσταζε να αναρτήσει μία προσωπική του γυμνή φωτογραφία. Την ίδια στιγμή, το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες ανέρχεται σε 5%.

Ακόμη, το 13% των ανδρών, προκειμένου να αποσπάσει likes, θα αναρτούσε φωτογραφία φίλου που φοράει κάτι αποκαλυπτικό. Επιπλέον, το 14% των αντρών, προσποιείται ότι είναι «κάπου» ή κάνει «κάτι», κάτι που μπορεί να μην ισχύει ή να είναι αλλαγμένο προκειμένου να φανεί πιο ενδιαφέρον.

Η έρευνα συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι το 14% των ανδρών θα αποκάλυπτε κάτι εμπιστευτικό για κάποιον συνεργάτη του σε σύγκριση με το 7% των γυναικών, ενώ το 13% των ανδρών θα μπορούσε να αναρτήσει κάτι εμπιστευτικό για τον εργοδότη του και το 12% θα αποκάλυπτε κάτι ντροπιαστικό για κάποιον φίλο του. Το ποσοστό αυτό ανέρχεται σε 6% στις γυναίκες.

Μάλιστα, το 24% των αντρών ανησυχεί για το αν θα συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό likes από τις δημοσιεύσεις τους, ενώ το ποσοστό αυτό στις γυναίκες ανέρχεται σε 17%. Στην περίπτωση που ένα άτομο ενδιαφέροντος δεν κάνει like, το 29% των ανδρών ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι θυμώνει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νωντας

Ναι σιγουρα..Και επισης οι αντρες κοιτανε πιο πολυ την μοδα στα ρουχα,,Τι αλλο θα σκεφτουν οι ανασφαλεις γυναικες!!??

bezilys

Ναι σίγουρα χαχαχαχαχα😂

Beowolf Ahates

Οι γυναίκες ξέρουν να λένε πιο καλά ψέμματα στα γκάλοπ.
Της Kaspersky Lab…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.

Cars Nissan Star

Ο τρόπος της Nissan για να μην στέλνετε μηνύματα ενώ οδηγείτε

Έναν νέο τρόπο σκέφτεται να υιοθετήσει η Nissan ούτως ώστε να αποφεύγουν οι οδηγοί να χρησιμοποιούν το κινητό τους στη διάρκεια της οδήγησης. Η λύση της ακούει στο όνομα Nissan Signal Shield και βασίζεται στην ιδέα του κλωβού του Faraday που μηδενίζει το ηλεκτρομαγνητικό σήμα στο εσωτερικό του.