Meta: Εγκαινιάζει ψηφιακό κατάστημα ρούχων για να ντύσετε το avatar σας

meta, Meta: Εγκαινιάζει ψηφιακό κατάστημα ρούχων για να ντύσετε το avatar σας

Η Meta εγκαινιάζει ένα κατάστημα ρούχων ψηφιακών σχεδιαστών που ονομάζεται «Meta Avatars Store». Την ανακοίνωση έκανε ο CEO Mark Zuckerberg κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live με την αντιπρόεδρο των συνεργασιών μόδας του Instagram Eva Chen.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσοι άνθρωποι θα θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για να ντύσουν τα avatar τους με ρούχα επώνυμων σχεδιαστών, αλλά ο Zuckerberg πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες θα εκφράζονται καλύτερα.

Το εικονικό κατάστημα θα λειτουργεί σε Facebook, Instagram και Mesenger και όσοι θέλουν θα το επισκέπτονται για να ψωνίζουν ρούχα για τα avatar τους. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν κολεξιόν από Balenciaga, Prada και Thom Browne, ενώ για τιμές ούτε λόγος. Εννοείται πως οι επιλογές ρούχων που είναι δωρεάν θα εξακολουθούν να υπάρχουν.

Σύμφωνα με τον Zuckerberg, αυτό που θέλουν μελλοντικά είναι να γίνει το κατάστημα μια ανοιχτή αγορά όπου οι προγραμματιστές θα μπορούν να δημιουργούν και να πουλούν ρούχα.

«Ξεκινάμε το Avatars Store στο Facebook, το Instagram και το Messenger, ώστε να μπορείτε να αγοράζετε ψηφιακά ρούχα για το στυλ του avatar σας. Τα ψηφιακά αγαθά θα είναι ένας σημαντικός τρόπος έκφρασης του εαυτού σας στο μετασύμπαν και ένας μεγάλος μοχλός της δημιουργικής οικονομίας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα προσθέσω περισσότερες επωνυμίες και θα το φέρω σύντομα και στο VR», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Meta Avatars Store θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ταϊλάνδη και το Μεξικό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Gear Apple Mark Zuckerberg Meta

Meta Quest 3: Ο Zuckerberg εξηγεί γιατί είναι καλύτερο από το Apple Vision Pro

To Μeta Quest 3 είναι καλύτερο προϊόν από το Apple Vision Pro για τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους.