Η Meta φέρνει τα Community Chats σε Messenger και Facebook Groups

community chats, Η Meta φέρνει τα Community Chats σε Messenger και Facebook Groups

Η Meta μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία στο Facebook και το Messenger, το Community Chats, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν ομαδικές συνομιλίες απευθείας σε αυτές τις εφαρμογές.

Η νέα δυνατότητα θα δοκιμαστεί πρώτα στο Messenger και θα επεκταθεί σε περισσότερες ομάδες Facebook τις επόμενες εβδομάδες.

Οι χρήστες Messenger θα μπορούν να δημιουργούν μια Ομάδα Facebook, να ξεκινούν συνομιλίες και κανάλια ήχου, καθώς και να προσκαλούν άλλα άτομα να συμμετάσχουν στην ομάδα τους όλα μέσα στην εφαρμογή.

Θα υπάρχουν πολλές επιλογές για να ξεκινήσει μια συνομιλία, όπως ένα συγκεκριμένο θέμα, μια συνομιλία εκδήλωσης, μια view-only broadcast chat συνομιλία ή admin-only συνομιλία που θα κρατήσει ιδιωτικές τις συζητήσεις μεταξύ διαχειριστών και επόπτων.

Επιπλέον, οι διαχειριστές θα μπορούν να δημιουργούν κανάλια ήχου για να επιτρέπουν στα μέλη της ομάδας να μοιράζονται ζωντανά σχόλια ή να λαμβάνουν υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο. Τα μέλη μιας ομάδας συνομιλίας θα έχουν επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσουν το βίντεο μόλις εισέλθουν στο κανάλι ήχου.

Σύμφωνα με τη Meta, η νέα δυνατότητα Community Chats θα κυκλοφορήσει μαζί με εργαλεία που προορίζονται να βοηθήσουν τους διαχειριστές να διαχειρίζονται πολύ πιο εύκολα τις εμπειρίες συνομιλίας και ήχου. Μεταξύ αυτών των εργαλείων, η Meta επιβεβαίωσε ότι θα είναι δυνατότητες εποπτείας, όπως αποκλεισμό;, σίγαση ή αναστολή μελών ομάδας και αφαίρεση μελών ή μηνυμάτων, καθώς και Admin Assist.

Το Admin Assist φαίνεται να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία, καθώς επιτρέπει στους διαχειριστές να ορίζουν προσαρμοσμένα φίλτρα για αυτόματη αναστολή χρηστών, κατάργηση μηνυμάτων που έχουν φάει report και διακοπή της αποστολής μηνυμάτων από συγκεκριμένα άτομα.

Τέλος, όλα τα μέλη του Community Chats θα μπορούν να κάνουν report μηνύματα σε διαχειριστές ομάδων ή απευθείας στο Meta, να αποκλείουν χρήστες, καθώς και να αφήνουν μια συνομιλία όποτε θέλουν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Meta VR headset

Το επόμενο VR headset της Meta έρχεται τον Οκτώβριο

Ο Mark Zuckerger επιβεβαίωσε στο podcast του The Joe Rogan Experience ότι η Meta θα κυκλοφορήσει το επόμενο VR headset της τον Οκτώβριο.

Business Apple Meta

Η Apple απουσιάζει από τα μέλη του Metaverse Standards Forum

Η Apple απουσιάζει από το metaverse standard forum, στο οποίο συμμετέχουν οι Meta, Microsoft, Sony, Epic Games, Nvidia, Adobe και άλλες.

Internet Mark Zuckerberg Meta

Meta: Εγκαινιάζει ψηφιακό κατάστημα ρούχων για να ντύσετε το avatar σας

Η Meta εγκαινιάζει ένα κατάστημα ρούχων ψηφιακών σχεδιαστών που ονομάζεται «Meta Avatars Store», όπως ανακοίνωσε ο CEO Mark Zuckerberg.

Gear Meta

Meta: Διέρρευσε το cancelled smartwatch με λεπτομερή specs

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από όταν ακούστηκε πως η Meta ετοίμαζε ένα smartwatch και αυτές τις ημέρες το project ακυρώθηκε.