Η Meta φέρνει τα Community Chats σε Messenger και Facebook Groups

community chats, Η Meta φέρνει τα Community Chats σε Messenger και Facebook Groups

Η Meta μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία στο Facebook και το Messenger, το Community Chats, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν ομαδικές συνομιλίες απευθείας σε αυτές τις εφαρμογές.

Η νέα δυνατότητα θα δοκιμαστεί πρώτα στο Messenger και θα επεκταθεί σε περισσότερες ομάδες Facebook τις επόμενες εβδομάδες.

Οι χρήστες Messenger θα μπορούν να δημιουργούν μια Ομάδα Facebook, να ξεκινούν συνομιλίες και κανάλια ήχου, καθώς και να προσκαλούν άλλα άτομα να συμμετάσχουν στην ομάδα τους όλα μέσα στην εφαρμογή.

Θα υπάρχουν πολλές επιλογές για να ξεκινήσει μια συνομιλία, όπως ένα συγκεκριμένο θέμα, μια συνομιλία εκδήλωσης, μια view-only broadcast chat συνομιλία ή admin-only συνομιλία που θα κρατήσει ιδιωτικές τις συζητήσεις μεταξύ διαχειριστών και επόπτων.

Επιπλέον, οι διαχειριστές θα μπορούν να δημιουργούν κανάλια ήχου για να επιτρέπουν στα μέλη της ομάδας να μοιράζονται ζωντανά σχόλια ή να λαμβάνουν υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο. Τα μέλη μιας ομάδας συνομιλίας θα έχουν επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσουν το βίντεο μόλις εισέλθουν στο κανάλι ήχου.

Σύμφωνα με τη Meta, η νέα δυνατότητα Community Chats θα κυκλοφορήσει μαζί με εργαλεία που προορίζονται να βοηθήσουν τους διαχειριστές να διαχειρίζονται πολύ πιο εύκολα τις εμπειρίες συνομιλίας και ήχου. Μεταξύ αυτών των εργαλείων, η Meta επιβεβαίωσε ότι θα είναι δυνατότητες εποπτείας, όπως αποκλεισμό;, σίγαση ή αναστολή μελών ομάδας και αφαίρεση μελών ή μηνυμάτων, καθώς και Admin Assist.

Το Admin Assist φαίνεται να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία, καθώς επιτρέπει στους διαχειριστές να ορίζουν προσαρμοσμένα φίλτρα για αυτόματη αναστολή χρηστών, κατάργηση μηνυμάτων που έχουν φάει report και διακοπή της αποστολής μηνυμάτων από συγκεκριμένα άτομα.

Τέλος, όλα τα μέλη του Community Chats θα μπορούν να κάνουν report μηνύματα σε διαχειριστές ομάδων ή απευθείας στο Meta, να αποκλείουν χρήστες, καθώς και να αφήνουν μια συνομιλία όποτε θέλουν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Gear Apple Mark Zuckerberg Meta

Meta Quest 3: Ο Zuckerberg εξηγεί γιατί είναι καλύτερο από το Apple Vision Pro

To Μeta Quest 3 είναι καλύτερο προϊόν από το Apple Vision Pro για τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους.