Meta Verified: Θα ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024

Verified της Meta, Meta Verified: Θα ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία Verified της Meta θα μπορούσε να προσελκύσει σχεδόν 12 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το 2024, σύμφωνα με ερευνητικό σημείωμα της Bank of America.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε τη συνδρομητική υπηρεσία σε μια ανάρτησή του στο Instagram το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζοντάς την ως έναν τρόπο για να αυξήσει την «αυθεντικότητα και την ασφάλεια στις υπηρεσίες μας».

Η υπηρεσία, η οποία ξεκινά από 11,99 δολάρια τον μήνα, προσφέρει ένα σήμα επαλήθευσης και λειτουργίες παρακολούθησης ταυτότητας καθώς και σχετικά εργαλεία. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Οι αναλυτές της BoFA περιέγραψαν τη συνδρομητική υπηρεσία της Meta ως παροχή υπηρεσιών σε παράγοντες με επιρροή και δημιουργούς σε αντίθεση με τους καταναλωτές και σημείωσαν ότι και οι επιχειρήσεις θα μπορούν τελικά να εγγραφούν. «Η συνδρομητική υπηρεσία θα μπορούσε να είναι ελκυστική για τους influencers επειδή θα μπορούσε να τους βοηθήσει να αυξήσουν την προβολή και την προσέγγιση χρηστών με ένα σήμα και δυνητικά υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης και περιεχομένου», όπως σημείωσαν οι αναλυτές.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.