Miner μετατρέπει την BMW i8 του σε mining μηχανή για να εκνευρίσει τους gamers

BMW i8, Miner μετατρέπει την BMW i8 του σε mining μηχανή για να εκνευρίσει τους gamers

Το mining κρυπτονομισμάτων είναι σοβαρή δουλειά και ένας miner και κάτοχος BMW i8 αποφάσισε να εγκαταστήσει μία κινητή mining φάρμα στο αυτοκίνητό του. Ο Simon Byrne είναι γνωστός εδώ και χρόνια στη mining κοινότητα και συνεχίζει την αναζήτηση των κρυπτονομισμάτων, ακόμα και όταν βρίσκεται στο δρόμο.

Για να το κάνει αυτό, μετέτρεψε το πορτμπαγκάζ του BMW i8 του σε κινητό mining station, τοποθετώντας 6 κάρτες γραφικών RTX 3080. Η μπαταρία του υβριδικού supercar είναι αρκετή για να παρέχει την απαραίτητη δύναμη, καθώς μπορεί να εξάγει έως και 3.500W ενέργειας, ενώ το σύστημα του Byrne χρειάζεται μόλις 1.500W για να λειτουργήσει.

Το πρόβλημα είναι ότι το πορτμπαγκάζ πρέπει να είναι ανοιχτό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση το σύστημα θα υπερθερμανθεί. Ο Byrne μίλησε στην ιστοσελίδα Tom’s Hardware για το λόγο που το έκανε όλο αυτό, με την απάντησή του να είναι απλά για να εκνευρίσει τους gamers, κάτι που σίγουρα κατάφερε.

Από την άλλη, είναι λίγο επικίνδυνο να διαφημίζεις πως το ήδη πολυτελές supercar σου διαθέτει στο πίσω μέρος του 6 κάρτες γραφικών που αυτή τη στιγμή μπορούν να πωληθούν σε υψηλές τιμές στο eBay. Πάντως, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, όποιος και να ήταν ο λόγος κατασκευής του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Crypto Kaspersky

Αύξηση 40% στο phishing κρυπτονομισμάτων μέσα σε μόλις ένα έτος

Το 2022, τα anti-phishing συστήματα της Kaspersky απέτρεψαν 5 εκατομμύρια επιθέσεις phishing που σχετίζονταν με κρυπτονομίσματα, αριθμός αυξημένος κατά 40% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Business Crypto

Coinbase: Σκέψεις για νέο κύκλο απολύσεων

Η Coinbase φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο κύκλο περικοπών θέσεων εργασίας εάν καταστεί απαραίτητο για να βελτιωθεί η οικονομική απόδοση της εταιρείας, δήλωσε η CFO Alesia Haas.

Internet Crypto Hackers

Το 50% των χρηστών κρυπτονομισμάτων έχει πέσει θύμα cyber attack

Σε δύσκολη κατάσταση, με την απειλή στον κυβερνοχώρο να είναι διαρκώς ενεργή βρίσκονται οι χρήστες των κρυπτονομισμάτων, που συχνά πέφτουν θύματα επιθέσεων από χάκερς.

Business Bitcoin Crypto

Crypto.com: Μαζικές απολύσεις προσωπικού

Το φιάσκο της FTX φαίνεται να επηρεάζει και άλλες εταιρίες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com που σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού.