Μητέρα πέταξε κονσόλες και videogames του γιού της αξίας $500 χιλ.

videogames, Μητέρα πέταξε κονσόλες και videogames του γιού της αξίας $500 χιλ.

Μία μητέρα στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να πετάξει τα “παλιά videogames” και τις κονσόλες του γιού της, χωρίς να γνωρίζει ότι αξίζουν περίπου 500 χιλιάδες δολάρια. Συγκεκριμένα, ένας υπάλληλος της αλυσίδας καταστημάτων J&L Game στην Αμερική αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το σπίτι των γονιών του για να αποθηκεύσει τη μεγάλη του συλλογή.

Για κακή του τύχη όμως, η μητέρα του είπε να τον απαλλάξει από τις “παλιατζούρες” που είχε μαζέψει. Αυτό σημαίνει ότι πέταξε πάνω από 500 videogames, τα μισά εκ των οποίων ήταν σφραγισμένα, ενώ τα περισσότερα είχαν συλλεκτική αξία. Επιπλέον, πέταξε και όλες του τις κονσόλες, δηλαδή τα Atari, Coleco, Intelli, Famicom, S Famicom, TGfx, PCE, NeoGeo AES, Sega Flown MegaDrive και Master System.

Ο νεαρός υπολογίζει ότι η συνολική αξία των πραγμάτων που πέταξε ξεπερνά τα 500.000 δολάρια, κάτι λογικό βέβαια με όλα τα παιχνίδια και τις κονσόλες. Επιπλέον, πέταξε τα drums και τα skateboards του, αλλά σίγουρα δεν πόνεσαν τόσο όσο τα παραπάνω. Από όσο ξέρουμε, η μητέρα δεν αγνοείται.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Αυτά τα κάνουν συνήθως οι Ελληνίδες μάνες. Κρίμα το παλικάρι, και το Atari (ακόμη το έχω) πρέπει να πόνεσε από συναισθηματικής αξίας φυσικά.

Germophobic

Άμα δεν το συμμαζέψεις, θα το πετάξω.
Ελληνίδα Μάνα 1 π.Χ

Μάκης

Μια παροιμία λέει:
Μάνα είναι μόνο μια και σαν αυτήν άλλη καμία…………………..τώρα και σε έκδοση USA!!!

Last edited 3 years πριν by Μάκης
xiaomistas

Ελληνίδες μάνες, οι καλύτερες μάνες κατά την άποψη τους οι χειρότερες μάνες κατά την άποψη των ψυχιατρων

NatPap

και εγω το ιδιο ειχα παθει οταν δεν συμμαζεψα το δωματιο μου και την αλλη μερα τα βλεπω καθαρα και εξαφανισμενα τα μικροπραγματα!

Κώστας Βλαχάκης

Εγώ όταν είχα γυρίσει από τον στρατό είχε φύγει πράμα! Γιαυτό προσοχή παιδιά!

Ένας καμμένος gamer!

Τυχερός όποιος πήγε στον κάδο να πετάξει σκουπίδια κ τα βρήκε… Τζόκερ κέρδισε..! Από αύριο ξεκινάω να πετάω κι εγώ τα σκουπίδια… “Γυναίκαααα φέρε να πετάξω τα σκουπίδια!!!”

NatPap

ναι πετα σκουπιδια μπας να βρεις καποιο atari

Ozymandias

Κι εμένα η μάνα μου μια μέρα πριν κάτι χρόνια μου είπε έτσι απλά ότι πέταξε το Nintendo Game & Watch Zelda μου που είχα από 4 χρόνων. 🙁 Feels bad man

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.