Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

COSMOTE data κάλυψη Ελλάδα, Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι αναζητούμε την απόλυτη απόδραση, την απεριόριστη ελευθερία διατηρώντας την επαφή με τον κόσμο μέσα από τα social media και ίσως για κάποιους από εμάς κρατώντας αναγκαστικά επαφή με τις υποχρεώσεις της εργασίας μας. Για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά και να κάνουμε ήρεμες διακοπές χρειαζόμαστε ταχύτητα, αξιοπιστία και την καλύτερη δυνατή κάλυψη για να έχουμε σήμα παντού ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία.

Ποιος είπε ότι καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει αποσύνδεση από τον ψηφιακό κόσμο; Ειδικά στην εποχή που ζούμε, όπου τα δεδομένα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, η πρόσβαση σε απεριόριστα data από το κινητό μας μπορεί να μεταμορφώσει την εμπειρία των διακοπών μας.

COSMOTE data κάλυψη Ελλάδα, Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Πρόσφατα επισκέφτηκα για μερικές ημέρες τον Πόρο. Και επειδή το να μπορείς να συνδεθείς στο internet από παντού, όπου κι αν βρίσκεσαι, είναι πολύ σημαντικό για μένα, και για λόγους δουλειάς, αλλά και για τη διασκέδασή μου, επέλεξα να ενεργοποιήσω την καλοκαιρινή προσφορά της COSMOTE. Με 10,90€ τον μήνα έχω απεριόριστα data για 30 ημέρες και μάλιστα στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής της χώρας, με πληθυσμιακή κάλυψη 5G πάνω από 85% και στο πιο γρήγορο δίκτυο στην Ελλάδα σύμφωνα με το Speedtest® της Ookla®.

Είτε ήμουν, λοιπόν, στην παραλία, είτε στο καφέ, είτε στην βεράντα του σπιτιού, ήμουν πάντα online και μπορούσα να ανανεώσω τα stories μου, να μοιραστώ την κάθε στιγμή της ημέρας με τους φίλους μου, να παρακολουθήσω την αγαπημένη μου σειρά στο laptop. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας μας (και πολλά περισσότερα βέβαια) που θέλει να είναι always connected στις διακοπές του. Αρκεί να έχει απεριόριστα δεδομένα και ένα αξιόπιστο δίκτυο κινητής που να πιάνει σε όλη την Ελλάδα. Όπως είχα εγώ.

COSMOTE data κάλυψη Ελλάδα, Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Μουσική στο αυτοκίνητο μέσω Spotify

Αν θέλεις και εσύ ένα dreamy summer με άπειρες ώρες μουσικής, τότε χρειάζεσαι και εφαρμογές όπως Spotify ή Apple Music για να έχεις τον προσωπικό σου DJ παντού και πάντα. Ακόμα και όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο δεν σε ενδιαφέρει αν περνάς από τούνελ ή αν στο νησί που πήγες δεν πιάνει ο αγαπημένος σου ραδιοφωνικό σταθμός, γιατί με καλό σήμα μπορείς απλά να τον ακούς ιντερνετικά.

Επίλεξε το soundtrack του καλοκαιριού σου, από chill-out μουσική για τις στιγμές χαλάρωσης, έως dance hits λίγο πριν από τις νυχτερινές σου εξορμήσεις.

COSMOTE data κάλυψη Ελλάδα, Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Social media από την παραλία

Από την παραλία στο ξενοδοχείο, από το ξενοδοχείο στην παραλία, από την παραλία στο beach party. Και το καλύτερο; Όλο αυτό το ζεις, το καταγράφεις, το μοιράζεσαι. Για ατελείωτες selfies και group photos που θα σου θυμίζουν για πάντα αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές χωρίς να έχεις κανένα περιορισμό, αφού είσαι συνδεδεμένος ασταμάτητα.

Ξεκινάς τη μέρα σου στην παραλία με μια σειρά που παρακολουθείς στο διαδίκτυο ή ένα βιβλίο που διαβάζεις σε ψηφιακή μορφή. Όσο περνάει η μέρα ενημερώνεις τους φίλους σου για την κατάσταση σου μέσω video στο TikTok και ανεβάζεις ζωντανά στα social media τη βουτιά σου, τον καφέ σου δίπλα στο κύμα, το ηλιοβασίλεμα.

COSMOTE data κάλυψη Ελλάδα, Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Ταινία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Όταν το WiFi του ξενοδοχείου κάνει τα δικά του και σε πετάει έξω εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Έχοντας όσα δεδομένα θες, πατάς το play και ξεκινάς να χαζεύεις την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία στο δωμάτιο και ταυτόχρονα μπορείς να κάνει hotspot το κινητό σου για να μοιράζεσαι το σήμα με τους φίλους σου.

Εργασία το πρωί από το δωμάτιο

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι παραγωγικός από παντού την ώρα που οι υπόλοιποι παίζουν beach volley δίπλα σου; Οι υποχρεώσεις δεν λένε να σε αφήσουν στην ησυχία σου. Γρήγορο email με βαριά attachments, βιντεοκλήσεις με την ομάδα, αποστολή αρχείων. Έχει συμβεί και σε μένα (πολλές φορές), όπως τώρα στον Πόρο όπου χρειάστηκε να στείλω στους συνεργάτες μου ένα άρθρο με video για το site. Ευτυχώς το δίκτυο έτρεχε γρήγορα και δεν καθυστέρησα καθόλου. Είχα την απόλυτη ελευθερία, γιατί ήμουν συνδεδεμένος 24/7 και δεν ανησύχησα ούτε λεπτό. Τόσο απλά.

Με απεριόριστα data και κάλυψη παντού, το καλοκαίρι μεταμορφώνεται. Από μια απλή απόδραση από την καθημερινότητα, γίνεται μια πλήρης εμπειρία, όπου ο ψηφιακός και ο φυσικός κόσμος συνυπάρχουν αρμονικά. Αυτό είναι το καλοκαίρι του 2023, το καλοκαίρι που μπορείς να σερφάρεις στο internet από παντού, όπου κι αν βρίσκεσαι, κάθε στιγμή. Για να είσαι πάντα έτοιμος για την περιπέτεια, όπου κι αν σε οδηγήσει.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.