Οι σειρές με τα περισσότερα downloads- ποια είναι στην κορυφή;

To 2014 μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες και το Torrent Freak έφτιαξε την φετινή του λίστα με τις πιο πολυκατεβασμένες (πειρατικά) τηλεοπτικές σειρές. Όπως είναι αναμενόμενο για τρίτη συνεχή χρονιά το Game of Thrones είναι στην κορυφή, ακολουθεί το The Walking Dead ενώ την τριάδα της κορυφής συμπληρώνει το The Big Bang Theory.

Με πάνω από 8 εκατομμύρια downloads μέσω του BitTorrent η season finale του 2014 είναι μακράν μπροστά από τον ανταγωνισμό. The Walking Dead και TheBig Bang Theory ακολουθούν με πολύ μικρότερους αριθμούς στα 4.8 και 3.9 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Στην παρακάτω λίστα υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως (ένα επεισόδιο) και ο μέσος όρος στις ΗΠΑ.

Εσείς βλέπετε κάποια από αυτές;

most downloades series, Οι σειρές με τα περισσότερα downloads- ποια είναι στην κορυφή;

most downloades series, Οι σειρές με τα περισσότερα downloads- ποια είναι στην κορυφή;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

περα απο arrow ολα τα αλλα μου φανικαν αστα να πανε…. και το game of thrones απο τοτε που απεκτισε hype χαλασε και αυτο

pg

Χωρίς Sons Of Anarchy και Homeland ?
Όσο για το GameOfThrones αναμενόμενο..

Than

Λογικοτατο να ειναι πρωτο το Game Of Thrones. Παει απο το καλο στο καλυτερο. Σειρα που εχει μεχρι 12 επεισοδια η σεζον λεγεται επιτυχια γιατι ξερει τι κανει. Arrow μεγαλη μαπα πλεον, τα εφε που εχει ειναι πολυ φθηνα και χαλαει το συνολο, greys anatomy αηδια. Ολα τα υπολοιπα καλα ειναι!!!

Κώστας

@Pg Με κάλυψες απόλυτα.

ChristosNL800

To Arrow θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή σειρά ,αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει όπως έχει υλοποιηθεί, ειδικά ο πρωταγωνιστής είναι τραγικός ως ηθοποιός.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που μέσα στην 10άδα δεν είναι το Hannibal,εξαιρετική σειρά με πολύ καλούς ηθοποιούς, εικόνα και σενάριο.

chaos

Ειναι δυνατον να μην εχει supernatural?

Tom

Arrow παρατησα, walking dead δεν εχω δει ισως το αρχισω καποια στιγμη, gotham περιμενω να τελειωσει η σεζον, και vikings το βλεπω και εχω να πω οτι ειχψε φοβερη δευτερη σεζον. Οσο για το GoT προφανως ειναι σειραρα αλλα υπαρχουν και αλλες σειραρες πχ το Sons of Anarchy που ειπε ενα παλικαρι το βλεπω τωρα και εινα καλο. Κωμωδιες δεν βλεπω μονο λιγο big bang εχω δει αρκετο the office και βεβαια φιλαρακια οσο εχω δει στην τηλεοραση. Homeland και αυτο πολυ καλο με κακιστα φιναλε οι δυο τελευταιες σεζον ομως. Αδιαφορα βασικα οχι κακιστα.

Απο σειρες εχω αρκετα υψηλες απαιτησεις και το the arrow που ειναι στην 10αδα με απογοητευσε. Επισης για το the walking dead δεν ακουω τα καλυτερα παντως και για τις δυο μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δημοφιλης.

Το vikings πλακα πλακα οσο το σκεφτομαι εκπληξη.

0.0

@darth Παρόλο που συνήθως συμφωνώ μαζί σου εδώ διαφωνώ. Δεν νομίζω ότι το game of thrones χάλασε με το hype. Απ’την αρχή είχε hype αλλά παρ’όλα αυτά ήταν και είναι μια από τις καλύτερες σειρές.

Νίκος

Όποιος νομίζει ότι το Game Of Thrones είναι σοβαρή σειρά, είναι επειδή δεν έχει δεί ακόμα τον Σπάρτακο (Spartacus). Κορυφαία σειρά που αντί να πέφτει, ανεβαίνει επεισόδιο με το επεισόδιο και έχει και πολλές μάχες. Σε αντίθεση με το Game Of Thrones, που πληρώνουν μια περιουσία για να δείξουνε τσόντα πολυτελειάς!

Σοβαρή επίσης σειρά, για απαιτητικούς τηλεθεατές, το εκπληκτικό Boardwalk Empire του κορυφαίου HBO που απορώ πως δεν είναι μέσα στην δεκάδα. Όσοι το έχουνε δεί λένε τα καλύτερα.

Alex

Δεν μπορώ να καταλάβω γτ σειρές όπως Thes Breaking Bad,House of Cards και Thes Simpsons (αμ και παιδικό τα σπάει) δν είναι μέσα…

Tom

Για ποιον σπαρτακο λες για την σειρα που εχει σταματησει; Ειχα δει πρωτη σεζον (δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η πρωτη παντως ειναι αυτη με εναν ηθοποιο που μετα πεθανε στην πραγματικη ζωη και η σειρα συνεχισε με αλλον) και ηταν οντως εκπληκτικη οι αλλες σεζον απλα δεν παλευοντουσαν ομως.

Το boardwalk empire το ειδα μεχρι την δευτερη σεζον οπου και το αφησα γιατι δεν μου αρσε τελικα. Μαλλον δεν εχουμε τα ιδια γουστα 😀

Η σεζον στον Σπαρτακο που ειδα παντως εκπληκτικη οπως και η πρωτη σεζον του Rome.

Νίκος

Τις είδες τις επόμενες ή άκουσες και το σταμάτησες; Μετά μπαίνει στο κόλπο και ο Γάνικος και γίνεται πανικός. Να το συνεχίσεις άμεσα! Στην τρίτη μπαίνει μέσα και ο Κράσσος, ίσως ο καλύτερος “κακός” όλων των εποχών σε ξένη σειρά.

Και το Rome τέλειο, είχε και την άλλη την μιλφάρα που πέταγε τον πισινό έξω, όλα τα λεφτά!

Νίκος

Γενικά δεν έχω σματατήσει ΠΟΤΕ σειρά και δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Για κανέναν λόγο δεν θα παρατήσω καμία. Γι αυτό και διαβάζω αρκετά πρώτα πρίν ξεκινήσω για να δω άμα με ενδιαφέρει.

thor

Εγώ παλι βαριεμαι να κατεβαζω αφού υπάρχει το kodi (πρωην xbmc) και για λιγοτερο απαιτητικούς το popcorn time.Πάντως υπαρχουν σειρές για όλα τα γουστα αν κ τώρα βλέπω το arrow και λέω να αρχίσω κ το vikings

Genesis

Supernatural δεν το βλέπω κρίμα. Οσο για GOM μεγάλη σειρά είναι παρα πολύ καλή. arrow μένει σταθερό πάντως για σειρά με έναν ήρωα που πολύ δυστιχος δεν τον μετράνε τα πάει παρα πολύ καλά εχουν κάνει καλή δουλειά εύχομαι και το flash να φτιάξει λίγο και να γίνει μια αξιοπρεπείς σειρά το Vikings το περίμενα ποιο ψηλά είναι τρομερή σειρά και για walking dead έχει πέσει αλλά παρόλα αυτά έχει ζητήσει για μένα έπεσε μετά την τρίτη season.

Τώρα για τους φίλους που βλέπουν soon of anarchy Gotham και Spartacus είναι όντως τόσο καλά ? Σκεφτόμουνα να τα τσεκάρω

Tom

Νίκο και γω το ψάχνω πολυ το θέμα αλλά τι να κάνουμε κάποια δεν μου κανουν το κλικ. Το Boardwalk ίσως το συνεχίσω κάποια στιγμη απλά το ήθελα λιγο πιο σκοτεινό με λιγο πιο ενδιαφέροντες χαρακτηρες.

Οχι απο εμπειρία μου δεν μου άρεσαν τα επόμενα Spartacus. Την εχω δει την σειρά. Πρώτη σεζόν απίστευτη μετα meh.

Ούτε εγω σταματώ σειρές απλά κάποιες μου την σπάνε και λεω οοοοχι ως εδω ήταν. Με το arrow συνέβη πολυ νωρις. Με το Boardwalk σχετικά νωρις και εχω σταματήσει και lost στην μέση. Σε αυτο είχα λόγο ομως αφού ήξερα ότι στο τέλος απλά δεν θα βγάλεις άκρη και ολα τα ερωτήματα που φόραγες να απαντήσεις μεναν. Όποτε ουστ! Με τα αλλά απλά δεν μου κράτησαν το ενδιαφέρον αλλά το Boardwalk μαλλον κάποια στιγμη θα το ξανά βάλω.

Βαγγέλης

Μα λείπει το House Of Cards?? Ο Spacey κάνει τρομερή δουλεία… Και το αγγλικό Sherlock?? Την θεωρώ από τις πιο έξυπνες σειρές.. Εγώ βλέπω Supernatural(να δούμε πότε θα τελειώσει επιτέλους),arrow,flash,bbt,GoT και έχω ξεκινήσει Walking Dead…Γενικά έχω ποικιλία…

mike

Από τις παραπάνω βλέπω Game of thrones, Arrow και άρχισα πρόσφατα Vikings. (Βρισκομαι κιολας στο τελος της δευτερης σεζον). Γενικα βλεπω Vampire Diaries (ναι ντρεπομαι αλλα δεν μπορω να το σταματησω), The Originals, The flash, Sherlock, The Leftovers, Fargo, Under the Dome, The strain, Teen Wolf (ναι και για αυτο ντρεπομαι). Απο τη λιστα θελω να ξεκινησω το The Walking Dead αλλα που να κατεβαζεις τοσα επεισοδια! Το The Big Bang Theory μου φαινετααι κακογουστο ενω το Gerys Anatomy αδιαφορο. Για τα αλλα δεν μπορω να εκφερω αποψη.

@Νίκος Πραγματικα το Spartacus μπορει να ειναι απο της πιο ασχημες και αντιαισθητικες σειρες που εχω δει. Η παραγωγη φαινεται φτωχη διχως ωραια σκηνικα, κακο photoshop και κατα ενα μεγαλο ποσοστο (αγγιζει το 100%) ειναι γυρισμενη σε green box και φαινεται.

Vairas

ΤΟ Spartacus και το Vikings ειναι οτι καλυτερο εχω δει…
Τα υπολοιπα ειναι μικυ μαους 🙂

Panos

Εχω δει και το Spartacus και το GoT όπως και το Arrow αλλά τωρα εχω φαει κόλημα με Person of interest! Εκπληκτικη σειρα με πολυ ενδιαφερον κ πολυ καλες ερμηνειες! Αξιζει να την παρακολουθήσει κανεις.

Kilplix

Game of thrones, the walking dead και Dexter οι αγαπημενες μου σειρες

nio

+1 Spartacus, πραγματικά άγγιξε την τελειότητα και κράτησε κατά ενα μεγάλο βαθμό την αληθινή ιστορία μέχρι τέλους χωρίς σάλτσες και μ…..

nick2010

Sons of Anarchy, Spartacus, Boardwalk Empire, Breaking Bad, HIMYM,True Blood ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ σειρές που τελείωσαν δυστυχώς για πάντα…

Από τις περιλαμβανόμενες στο τοπ10 βλέπω με ενδιαφέρον GOT, TWD, Suits, Gotham και Arrow.

Για μενα λείπουν απ τον πίνακα Supernatural, Sherlock (BBC), Hannibal, Homeland, Falling Skies, Person Of Interest και House of Cards.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.