MSN.gr, Δεύτερη πιο δημοφιλής διαδικτυακή πύλη στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την έρευνα Market Intelligence που διεξάγει η εταιρία AGB Nielsen/ Nielsen Online για την κίνηση στο ελληνικό διαδίκτυο, η διαδικτυακή πύλη MSN.gr προσέλκυσε τον Οκτώβριο συνολικά 2,1 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, γεγονός που αυτόματα την κατατάσσει στη δεύτερη θέση της λίστας με τα δημοφιλέστερα sites στην Ελλάδα.

, MSN.gr, Δεύτερη πιο δημοφιλής διαδικτυακή πύλη στην Ελλάδα

Η μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας του MSN.gr μέσα στο σύντομο διάστημα της εξάμηνης παρουσίας του στην ελληνική αγορά, οφείλεται στο ιδιαίτερα ελκυστικό περιεχόμενο του, το οποίο περιλαμβάνει ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές στήλες, αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες Windows Live, τη δημοφιλέστερη ομάδα διαδικτυακών υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με στοιχεία για τη χρήση του MSN.gr, η κίνηση κυμαίνεται και τα Σαββατοκύριακα σε παρόμοια επίπεδα με τις καθημερινές, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σπάνιο για διαδικτυακή πύλη. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι το MSN.gr αποτελεί ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου. Σε αυτό αναμφίβολα συμβάλουν και οι ποικίλες δυνατότητες σχολιασμού και διατύπωσης απόψεων που εξασφαλίζει το MSN.gr για τους χρήστες του. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού ήταν ότι κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι, πολλοί επισκέπτες του MSN.gr μοιράστηκαν τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIMI7

ωραίο το άρθρο αλλά δεν αναφέρεται ο σημαντικότερος κατ εμέ λόγος που βρίσκεται τόσο ψηλά που είναι οτί σε πετάει αυτόματα η microsoft εκεί όταν κάνεις logout απο κάποιον hotmail , windowslive λογαριασμό e-mail

Κώστας Βλαχάκης

Μπορεί, δεν χρησιμοποιώ hotmail μέσω web, αλλά το πρόσεξα αυτό που λες.
Αν διαβάσεις εδώ https://techblog.gr/internet/greek-msn/
“Το MSN και το Windows Live θα προσφέρονται μαζί και θα λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους.” “Στο msn.gr ο επισκέπτης… Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις δημοφιλέστερες δωρεάν υπηρεσίες άμεσων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, Windows Live Messenger και Windows Live Hotmail”.

Είναι συμπληρωματικές οι υπηρεσίες. Δεν τίθεται θέμα “εξαπάτησης”.

DIMI7

Φυσικά και δεν τίθεται θέμα «εξαπάτησης» αλλά προφανώς του δίνει πάρα πολλά hits απο τους ανθρώπους που δεν εχουν κάποια τοπική εφαρομγή για e-mail τυπου thunderbird.

Κώστας Βλαχάκης

Δες εδώ, η ίδια έρευνα βγάζει πρώτο το in.gr
https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1071625&lngDtrID=252

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.