Νέα δυνατότητα από το WhatsApp – Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις

WhatsApp, Νέα δυνατότητα από το WhatsApp – Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις

Το WhatsApp διαθέτει μια ολοένα αυξανόμενη λίστα λειτουργιών, η οποία επεκτάθηκε με μια λειτουργία δημοσκοπήσεων για ομαδικές συνομιλίες. Η προσθήκη εκκαθάρισε τη φάση δοκιμών beta σε Android και iOS και τώρα φτάνει στους χρήστες του WhatsApp σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστών.

Οι δημοσκοπήσεις του WhatsApp είναι χρήσιμες όταν θέλετε να επιτύχετε συναίνεση σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα σε μια ομαδική συνομιλία. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να κάνετε μια ερώτηση και να προσθέσετε έως και 12 διαφορετικές επιλογές από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι ερωτηθέντες. Οι δημοσκοπήσεις είναι διαθέσιμες στο WhatsApp για Android εδώ και μερικούς μήνες.

Το WABetaInfo αναφέρει ότι η δυνατότητα δημοσκόπησης έκανε το ντεμπούτο της σε beta έκδοση στα Windows. Μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του Microsoft Store και να χρησιμοποιήσετε τη ψηφοφορία όταν ο υπολογιστής σας λειτουργεί ως συνδεδεμένη συσκευή με το smartphone σας. Η ψηφοφορία είναι επίσης διαθέσιμη σε όλους όσους χρησιμοποιούν το WhatsApp Desktop (έκδοση 2.2244.6) που διατίθεται για λήψη από τον ιστότοπο της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Βασιλάκης

Αυτό το έχει το viber εδώ και χρόνια…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.

Internet Instagram WhatsApp

Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το Status στο Instagram

Το WhatsApp, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με πάνω από 2,5 δισ. ενεργούς χρήστες, πρόκειται να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Software Android iOS WhatsApp

WhatsApp: Νέα λειτουργία για απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά τις κλήσεις

Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για Android και iOS υποστηρίζει πλέον την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.