Νέα ενημέρωση για το Telegram – Τι θα προσφέρει

Telegram, Νέα ενημέρωση για το Telegram – Τι θα προσφέρει

To Telegram κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση τις τελευταίες ημέρες του 2022, η οποία φέρνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες και εξίσου πολλές βελτιώσεις σε ήδη υπάρχουσες.

Για αρχή, οι χρήστες του Telegram θα μπορούν πλέον να κρύβουν spoilers σε περιεχόμενο πολυμέσων. Επίσης, η ενημέρωση εισάγει νέους τρόπους εξοικονόμησης χώρου στο τηλέφωνό σας, καθώς και πρόσθετα εργαλεία σχεδίασης και προτεινόμενες φωτογραφίες προφίλ. Εκτός από την υποστήριξη μορφοποίησης spoiler για απόκρυψη κειμένου στα μηνύματα, το Telegram επιτρέπει πλέον στους χρήστες να καλύπτουν φωτογραφίες και βίντεο με μία επιλογή που θολώνει την εικόνα. Ο παραλήπτης μπορεί να αφαιρέσει το θάμπωμα με ένα πάτημα εάν αποφασίσει να προχωρήσει και να δει το σπόιλερ. Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα κρυφών πολυμέσων, επιλέξτε ένα ή περισσότερα στοιχεία στο μενού συνημμένων, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε «Απόκρυψη με Spoiler».

Μια άλλη εξαιρετική δυνατότητα που προστέθηκε στην τελευταία ενημέρωση μειώνει το μέγεθος που καταλαμβάνει το Telegram στο τηλέφωνό σας. Αυτό είναι πλέον δυνατό με την προσθήκη ξεχωριστών ρυθμίσεων αυτόματης κατάργησης για αποθηκευμένα μέσα από τις ιδιωτικές συνομιλίες, τις ομάδες και τα κανάλια.

Εάν είστε χρήστης iOS, η Telegram ανακοίνωσε ότι μείωσε τον χρόνο που χρειάζεται η εφαρμογή για να υπολογίσει το μέγεθος της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής, κάτι που οι χρήστες Android απολαμβάνουν εδώ και καιρό.

Υπάρχουν επίσης νέα εργαλεία σχεδίασης και κειμένου διαθέσιμα. Το πρόγραμμα επεξεργασίας πολυμέσων της εφαρμογής έχει αναθεωρηθεί πλήρως και τα εργαλεία σχεδίασης αλλάζουν πλέον δυναμικά το πλάτος με βάση την ταχύτητα σχεδίασης και αυτόματα εξομαλύνουν τις γραμμές. Επίσης, ένα νέο εργαλείο θαμπώματος είναι διαθέσιμο για όσους θέλουν να στείλουν ευαίσθητα δεδομένα, μαζί με πέντε πολύ ακριβείς τρόπους επιλογής χρωμάτων.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η ενημέρωση του Telegram παρουσιάζει φωτογραφίες προφίλ για επαφές. Απλώς επιλέξτε μια εικόνα εάν θέλετε να τις διαφοροποιήσετε από τις άλλες.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Telegram

Telegram: Θα αποκτήσει Stories τον επόμενο μήνα

Tα Stories τα γνωρίσαμε από το Snapchat το 2013, μετά τα υιοθέτησε η Μeta, ενώ τώρα ήρθε η ώρα να πέσει και το τελευταίο οχυρό, το Telegram.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.