Νέα ενημέρωση για το WhatsApp – Οφελεί την μεταφορά εγγράφων

WhatsApp, Νέα ενημέρωση για το WhatsApp – Οφελεί την μεταφορά εγγράφων

Τα τελευταία χρόνια, το WhatsApp προσθέτει σταθερά νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα του για να προσεγγίσει τις καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας για smartphones.

Με την τελευταία έκδοση του WhatsApp για Android, η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων σάς επιτρέπει να προσθέτετε υπότιτλους κατά την κοινή χρήση εγγράφων. Αυτή είναι μια μικρή αλλά εύχρηστη αλλαγή, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να μοιράζεστε συχνά πολλά αρχεία. Συνδέεται επίσης με τη δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων μεγέθους έως 2 GB στην πλατφόρμα. Η εταιρεία εντοπίστηκε για πρώτη φορά να εργάζεται σε αυτήν την αλλαγή στο πρόγραμμά της beta τον Οκτώβριο του 2022.

Επιπλέον, το WhatsApp διευκολύνει την αποστολή πολλών φωτογραφιών και βίντεο ταυτόχρονα. Προηγουμένως, μπορούσατε να μοιραστείτε έως και 30 αρχεία πολυμέσων σε μια συνομιλία. Αυτό το όριο έχει πλέον ανέλθει στα 100, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε περισσότερα αρχεία φωτογραφιών ταυτόχρονα. Αυτή η δυνατότητα έφτασε στην beta έκδοση του WhatsApp πριν από μια εβδομάδα και η εταιρεία το κυκλοφόρησε γρήγορα στο κοινό.

Μια άλλη μικρή αλλαγή είναι η υποστήριξη για μεγαλύτερα ομαδικά θέματα και περιγραφές. Τώρα μπορείτε να έχετε ονόματα ομάδων μήκους έως και 100 χαρακτήρων, με περιγραφές που υποστηρίζουν περισσότερους από αρκετούς χαρακτήρες ώστε να μπορείτε να γράψετε μια λεπτομερή επεξήγηση του σκοπού μιας ομάδας.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.