Νέα λειτουργία για το Google Play – Ενημερώνει εάν μια εφαρμογή δεν έχει καλή απόδοση

Google Google Play, Νέα λειτουργία για το Google Play – Ενημερώνει εάν μια εφαρμογή δεν έχει καλή απόδοση

Η Google έχει εισαγάγει μία νέα λειτουργία στο Google Play, όπου ενημερώνει τους χρήστες εάν μια εφαρμογή δεν έχει καλή απόδοση, ώστε να μπορείτε να την παραλείψουν.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που αποτελεί μέρος ενός σχεδίου από το Big G. Το Google Play φέρεται να έχει ρυθμιστεί να μετράει την απόδοση της εφαρμογής μέχρι το όριο του 8% ανά συγκεκριμένη διαμόρφωση. Με πιο απλά λόγια, εάν μια εφαρμογή αρχίσει να παρουσιάζει κακή συμπεριφορά για το 8% των χρηστών με παρόμοια διαμόρφωση, η προειδοποίηση θα εμφανιστεί για όσους την κοιτάζουν από ένα smartphone με υλικό του ίδιου διαμετρήματος.

Η δυνατότητα έχει και μια άλλη πλευρά, είναι μια υγιής μορφή δημόσιας ντροπής, καθώς οι προγραμματιστές έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που περιγράφονται παραπάνω. Ως εκ τούτου, εάν αρχίσουν να λαμβάνουν σχόλια από χρήστες από μια δεδομένη ομάδα υλικού, μπορούν να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την αφιέρωση πόρων για την επίλυση των προβλημάτων.

Κατά την εξέταση, η προειδοποίηση απόδοσης της εφαρμογής του Google Play αποτρέπει τους χρήστες από το να απογοητευτούν, ενώ παρέχει πληροφορίες για συγκεκριμένες ομάδες χρηστών στους προγραμματιστές. Αυτό είναι ένα σπουδαίο βήμα προς τη σαφήνεια στο Play Store, επομένως ανυπομονούμε για μια ευρύτερη διάθεση.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Drive

Google Drive: Χάθηκαν αρχεία μηνών

Τις τελευταίες ημέρες, αρκετοί χρήστες του Google Drive παρατήρησαν ότι τα αρχεία χάνονται και τώρα η Google επιβεβαιώνει ότι εξετάζει το ζήτημα.

Internet Android Android Smartphones Google

Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android

Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app.

Software Google

Google Messages: Φέρνει την κοινή χρήση φωτογραφιών Ultra HDR στις συνομιλίες RCS

Το Google Messages, η προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για πολλούς χρήστες Android, έχει κάνει βήματα για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.