Νέα λειτουργία για το WhatsApp – Επιλογή αναίρεσης διαγραμμένων μηνυμάτων

WhatsApp, Νέα λειτουργία για το WhatsApp – Επιλογή αναίρεσης διαγραμμένων μηνυμάτων

To WhatsApp συνεχίζει τις ανακοινώσεις νέων λειτουργειών, όπως η επιλογή για αναίρεση των διαγραμμένων μηνυμάτων που διατίθεται στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η νέα λειτουργία ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής του WhatsApp Will Cathcart στο Twitter.

Σύμφωνα με την Cathcart, η νέα δυνατότητα έχει προστεθεί “για εκείνες τις στιγμές που θέλετε να διαγράψετε για όλους, αλλά κατά λάθος διαγράφηκε μόνο για εσάς”. Ωστόσο, η επιλογή είναι επίσης χρήσιμη εάν έχετε αλλάξει γνώμη και αποφασίσετε να αφήσετε το μήνυμα στο παράθυρο συνομιλίας αντί να το διαγράψετε. Η επιλογή αναίρεσης δεν είναι διαθέσιμη και για τα μηνύματα “Διαγραφή για όλους”, επειδή φαίνεται ότι ο ρόλος της δεν ήταν να προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να αλλάξουν γνώμη όταν πρόκειται για τη διαγραφή μηνυμάτων.

Αν και δεν προσθέτει πραγματικά νέα λειτουργικότητα στο WhatsApp, η νέα επιλογή θα είναι χρήσιμη σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό που οι άνθρωποι θα ήθελαν να δουν να προστίθεται στην εφαρμογή είναι να ρίχνει το WhatsApp τη σημείωση «Διαγράψατε αυτό το μήνυμα» που εμφανίζεται στο παράθυρο συνομιλίας αφού διαγράψετε ένα μήνυμα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.