Νέα λειτουργία για το WhatsApp – Θα αφορά την ενημέρωση κατάστασης

WhatsApp, Νέα λειτουργία για το WhatsApp – Θα αφορά την ενημέρωση κατάστασης

To WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς και προσθέτει νέες λειτουργίες, όπως το γεγονός ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να κοινοποιούν φωνητικά μηνύματα ως ενημερώσεις κατάστασης.

Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων διαθέτει τη λειτουργία σε ορισμένους χρήστες μέσω της πιο πρόσφατης ενημέρωσης beta στο Google Play Store. Όσοι έχουν το ενημερωμένο app στην συσκευή τους μπορούν να στείλουν φωνητικά μηνύματα μέσω της ενότητας που χρησιμοποιούν για την αποστολή καταστάσεων κειμένου. Το κουμπί αποστολής μετατρέπεται σε ένα κουμπί μικροφώνου το οποίο μπορείτε να κρατήσετε πατημένο για να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα, σαν να στέλνετε φωνητικά μηνύματα σε μια κανονική συνομιλία WhatsApp.

Όπως όλες οι ενημερώσεις κατάστασης, το WhatsApp θα μοιραστεί αυτές τις φωνητικές σημειώσεις με όλους όσους έχετε επιτρέψει να βλέπουν τις κανονικές ενημερώσεις κατάστασης φωτογραφιών και βίντεο.

Οι εγγραφές δεν μπορούν να υπερβούν το χρονικό όριο των 30 δευτερολέπτων, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε μία και να ξεκινήσετε από την αρχή εάν χρειάζεται.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.