Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

προγράμματα κινητής Nova Family, Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η καθημερινότητά μας στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία και αλληλεπίδραση με φίλους, γνωστούς και κυρίως την οικογένειά μας, η οποία αποτελεί το στυλοβάτη της κοινωνίας μας, με τους ισχυρούς δεσμούς που διαθέτει. Οι στιγμές και οι εμπειρίες που αποκομίζουμε είναι έντονες και τι καλύτερο από το να τις μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας, δημιουργώντας νέες εμπειρίες.

Για αυτό το λόγο, η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή για την καλύτερη δυνατή εμπειρία τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την ίδια στιγμή, μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια. Την ίδια στιγμή, ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν επιβαρύνεται, με κάθε μέλος της οικογένειας , να απολαμβάνει αδιάλειπτη συνδεσιμότητα.

Κάθε οικογένεια διαθέτει τον προϋπολογισμό της, με τα έσοδα και κυρίως τα έξοδα να είναι σε καθημερινή βάση το μεγάλο άγχος καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση έτσι ώστε ο καθένας ξεχωριστά στην οικογένεια να νιώθει ικανοποιημένος. Ωστόσο, για το κομμάτι των τηλεπικοινωνιακών αναγκών, η Nova και τα προγράμματα Nova Family επανασχεδιάζουν τον τρόπο που οι οικογένειες διαχειρίζονται τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, εισάγοντας μία νέα πρόταση, σχεδιασμένη να εξοικονομεί τα μέγιστα σε κάθε νοικοκυριό, χωρίς συμβιβασμούς.

Μια τέτοια κίνηση από τη Nova μπορεί να είναι μόνο ευχάριστη καθώς η δομή των προγραμμάτων Nova Family διασφαλίζει ότι κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας απολαμβάνει επιπλέον έκπτωση, καθιστώντας το ιδανική οικογενειακή επιλογή στην κινητή τηλεφωνία. Οι ανάγκες για επικοινωνία είναι πολλές, αλλά και οι απαιτήσεις για όσους εργάζονται on the go, αλλά και για τα νεότερα μέλη που διασκεδάζουν σερφάροντας το internet και τα social media, όπως για τα μεγαλύτερα “παιδιά” που θέλουν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές, και τη Nova να είναι εδώ να προσφέρει ιδανικές λύσεις για όλη την οικογένεια και για κάθε ξεχωριστό της μέλος.

Τα οφέλη πέρα από την εξοικονόμηση χρημάτων προσφέρουν απεριόριστη ομιλία και μηνύματα σε όλα τα προγράμματα, έναν ενιαίο λογαριασμό για όλες τις οικογενειακές συνδέσεις, διευκολύνοντας τις διαδικασίες διαχείρισης και πληρωμής χωρίς να μπερδεύεται ο πελάτης αλλά και ευελιξία για κάθε μέλος της οικογένειας να επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ικανοποίηση.

Για αυτούς τους λόγους, η Nova προσκαλεί υφιστάμενους και νέους συνδρομητές να έρθουν σε επαφή με τα νέα προγράμματα Nova Family, τα οποία είναι τώρα διαθέσιμα τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους πελάτες που συνδυάζουν σταθερή και κινητή Nova με 1 επιπλέον σύνδεση κινητής, δίνοντας στον κύριο κάτοχο το λογαριασμού, τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα παρακάτω προγράμματα.

Βασικές επιλογές προγραμμάτων:
Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB στα €18
Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB στα €21
Unlimited All στα €27
Για κάθε πρόσθετη γραμμή που προστίθεται στο οικογενειακό πρόγραμμα, με όριο τις 4 γραμμές, μειώνεται η τιμή για τα μέλη της οικογένειας που το επιλέγουν.

Οικογενειακή εκπτωτική πολιτική επιπλέον συνδέσεων στα προγράμματα Nova Family:
Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB στα € 16
Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB στα € 18
Unlimited All στα € 21

Η Nova έχει δομήσει τα προγράμματα Nova Family έτσι ώστε να διασφαλίζει ότι κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας απολαμβάνει μειωμένη τιμή , καθιστώντας το ιδανική οικογενειακή επιλογή στην κινητή τηλεφωνία, με παροχές σε ομιλία, sms και data που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, εκπληρώνοντας την ανάγκη των νοικοκυριών για αδιάλειπτη συνδεσιμότητα.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.

Internet Nova

Nova Data Jump: Περισσότερα Data στην ίδια τιμή

H νέα Nova συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας λανσάροντας το “Data Jump”, προσφέροντας ακόμα περισσότερα Data στην ίδια τιμή.