Νέο My COSMOTE App: Τώρα μπορείς να ελέγχεις το WiFi router μέσα από το app

Νέο My COSMOTE App, Νέο My COSMOTE App: Τώρα μπορείς να ελέγχεις το WiFi router μέσα από το app

Το νέο My COSMOTE App φέρνει κάτι πολύ ενδιαφέρον για όλους εμάς τους gadgetάκηδες. Τώρα μπορούμε να διαχεριζόμαστε το WiFi router του σπιτιού ή του γραφείου μας απευθείας μέσα από το κινητό όπου και αν βρισκόμαστε. Μπορούμε να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε το WiFi router, να αλλάζουμε τον κωδικό, όνομα αλλά και το κανάλι μετάδοσης. Πλάκα έχει!

Επίσης μέσα από το ανανεωμένο My COSMOTE App, οι συνδρομητές μπορούν να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεών τους, να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά, να αγοράζουν πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζουν πρόγραμμα, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και να πληρώνουν λογαριασμούς, για όλα τα σταθερά & κινητά1 της οικογένειας.

Μέσα από το My COSMOTE App, οι συνδρομητές μπορούν να αποκτούν απευθείας κωδικό COSMOTE DEALS FOR YOU για να επωφελούνται των διαθέσιμων προσφορών μαζί με την οικογένεια τους, αλλά και να επικοινωνούν όποια στιγμή θέλουν με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω chat ή να ενημερώνονται για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αντιμετωπίζουν με το σταθερό τους ή με το internet.

Κατεβάζοντας δωρεάν το My COSMOTE App στο κινητό ή το tablet τους (iOS και Android), οι χρήστες παίρνουν δώρο 1GB και έχουν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρμογής, χωρίς κωδικούς, καθώς λειτουργεί με αυτόματη αναγνώριση της κάρτας SIM.

Τις προάλες την έλεγα σε COSMOTE WHAT’S UP και Vodafone CU για τις εκνευριστικές τηλεοπτικές διαφημίσεις, όμως και τα καλά να λέγονται και αυτό το εξτραδάκι στο app της COSMOTE είναι πραγματικά ενδιαφέρον και χρήσιμο. Δείτε πως φαίνεται στο app μου.

Καμαρώνω για την 100άρα VDSL γιαυτό ανέβασα το screenshot!

Νέο My COSMOTE App, Νέο My COSMOTE App: Τώρα μπορείς να ελέγχεις το WiFi router μέσα από το app

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat Enûma elis

τιμη και δοξα στην cosmote για τα applications της!!!

ειχα wind και η μητέρα μου Vodafone και δε μπορουμε ουτε καν εγγραφή και σύνδεση να κανουμε στα apps τους με τους πολύπλοκους κωδικούς με σύμβολα και αριθμούς τα αφμ και τις παπαραηδιες που ζητάνε!!!

Εγω εχω what’s up και εχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!!πηγαίνετε ολοι σε κοσμοτε να ξεγνοιασετε απο τις κακογραμμενες εφαρμογές των αλλων!

Evosmos City

1GB ολοκληρο? Ισα ισα 2 λεπτα βιντεο σε 720p! Μπραβο Cosmote! Ποιο χαλια εταιρια στην ελλαδα πραγματικα. Κακό σήμα μεσα στο σπιτι και πληρωνω 24αρα κατοικώ σε κεντρικη περιοχη πιανω 4.5Mbps και upload 0.6! Οσο για το MS? αν μπει κανενας απο κινητο…εχει φτασει και 12.000ping σε παιχνιδια οπως το LeagueOfLegends. Μπραβο και παλι μπραβο.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Δεν εχω λογο να υποστηριξω τη κοσμοτε αλλωστε είναι γνωστο το αισχρό καρτέλ που παιζει στην ελλαδα με ολους τους παροχους…..
αλλα οι αλλοι δυο wind και vodafone μου εχουν προσωπικά αποδείξει οτι ειναι παντελώς ανίκανες εταιρείες να προσφέρουν κάτι τόσο τοσο απλό αλλα συνάμα και τοσο μα τοσο χρήσιμο όπως είναι μια σωστή, απλη, εύχρηστη εφαρμογή ελέγχου του υπολοίπου σου!

Οσο το αλλο που λες για το σημα…
Κατεβαίνω αθηνα κρητη συνεχώς με πλοιο κι ενω με τη wind στη μιαμισι ωρα το πολυ απο Πειραιά δεν ειχα καθολου ιντερνετ, απο τοτε που εβαλα what’s up εχω ίντερνετ – σχεδον – καθολη την εννιαωρη διαρκεια του ταξιδιού….

Πραγματικα εχω βρει την υγεία μου απο τοτε που έκανα τη μετάβαση στην κοσμοτε και σας προτρέπω να κανετε όλοι σας το ιδιο!…

Evosmos City

Cosmote εχω και εγω….Πρεπει να δει λιγο INALAN η HCN και τις ταχύτητες που προσφερουν αυτες οι εταιριες….με καποιο κοστος μεν αλλα δεν σε κοροιδευουν με το να σε βαλουν να πληρωνεις 100mbps και να ποιανεις 10 οπως ο ΟΤΕ. Αντιθετος σου τραβανε γραμμη μεχρι το σπιτι και πιανεις οσα πληρωνεις.

Θοδωρής Χ.

Έχω δύο συνδέσεις κινητής στην Wind και μία σύνδεση σταθερού. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το App, λειτουργεί κανονικότατα, ενημερώνομαι οποιαδήποτε στιγμή για τα υπόλοιπα μου και για τους λογαριασμούς μου.
Σε ίντερνετ και σταθερό, μου προσφέρει αυτό που μου πουλάει: πιάνω 99.99mbps download και 9.77 upload. Περιοχή, Γιαννιτσά, Πέλλα.
Σε πρόσφατο ταξίδι που έκανα στην Τήνο, σε όλη τη διαδρομή είχα και ίντερνετ στο κινητό και πολύ καλό σήμα. Οπότε, μερικές φορές μπορεί να φταίει και η συσκευή που χρησιμοποιούμε ή ίσως να βελτιώθηκε το δίκτυο της Wind.

Evosmos City

Εγώ έχω ένα OnePlus 3 το εχω μεσα 2 sim. Μια Cosmote και ενα Κυπριακο νουμερο (MTN). Το κυπριακο νουμερο που παιρνει σημα απο τις κεραιες της Wind εχει παντα full σημα σε αντιθεση με της cosmote.. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μεσα στο σπιτι με την cosmote..

KostasB

Ωραίο όνομα δίνεις στο WiFi σου Κώστα! 🤣

Paul

Έκανα ενημέρωση στην εφαρμογή αλλα δεν βρίσκω τίποτα σχετικά με ρουτερ κλπ

Paul

Cosmote σύνδεση έχω Κώστα …και το ρουτερ είναι το speedport 2 .Αυτην την εφαρμογή την έχω χρόνια για τα υπόλοιπα κλπ …..Αυτο το μενού που βρίσκεται ? Το account που έχω είναι το νούμερο του κινητού μου

Paul

Πρέπει να περάσω το σταθερό μου στην εφαρμογή ?

Brainmorf

Κώστα , με 8Mbps θα αλλάξω το όνομα του WiFi σε Poutsidis… Με ποντιακές ρίζες από την γνωστή οικογένεια , δίνοντας μία αντιπροσωπευτική διάσταση στην ταχύτητα σύνδεσης. Στα του θέματος και εγώ το Speedport 2i έχω και δεν βλέπω να υπάρχουν οι επιλογές για το συγκεκριμένο μέχρι στιγμής.

Χ.Π.

Ξαφνικά με σκοπό την αναδιάρθρωση?????? της σύνδεσης του ρούτερ της TV ζητάτε κωδικούς Google PIN κ.λ.π για να μη μπορούμε να συνδεθούμε ίσως. Σοβαρευτήτε !!!!! εμείς συμφωνία για τηλεόραση κάναμε όχι να βγάλουμε όλη μας την αλληλογραφία στη μπερλίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.