Netflix: Προσφέρει 83 χρόνια συνδρομής δωρεάν για την προώθηση νέας ταινίας

, Netflix: Προσφέρει 83 χρόνια συνδρομής δωρεάν για την προώθηση νέας ταινίας

Με το Netflix να κερδίζει σημαντικό έδαφος και στη διάρκεια της καραντίνας παγκοσμίως, η υπηρεσία απέκτησε πάνω από 10 εκατομμύρια νέους συνδρομητές. Όμως, αυτό που προσφέρει η υπηρεσία για την προώθηση της νέας ταινίας “The Old Guard” είναι πραγματικά μοναδικό.

Η υπηρεσία δημιούργησε ένα παιχνίδι βασισμένο στην ταινία, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Αυτός που θα κάνει το μεγαλύτερο score μέσα στις επόμενες ώρες θα κερδίσει όχι ένα, όχι δύο, αλλά 1.000 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix, ή αλλιώς λίγο πάνω από 83 χρόνια. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει κωδικό για ένα χρόνο Netflix σε δύο οθόνες, ενώ ο τρίτος θα κερδίσει 6 μήνες δωρεάν συνδρομή.

Δυστυχώς, τα παραπάνω αφορούν μόνο τους συνδρομητές στην Αμερική, οπότε μπορείτε να παίξετε μεν αλλά δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε το δώρο σαν αν κερδίσετε. Η υπηρεσία διάλεξε αυτόν τον τρόπο προώθησης, καθώς η ταινία αφορά αθάνατους στρατιώτες, προσφέροντας μία συνδρομή που ανταποκρίνεται σε αυτά τα χρόνια.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Προωθούν μια ταινία που αν δεν έπαιζε η Σαρλίζ Θερόν δεν θα την έβλεπε σχεδόν κανείς και όσοι θα την έβλεπαν θα ζητούσαν πίσω τον χαμένο χρόνο τους, σενάριο και σκηνοθεσία του ποδαριού. Το συνηθισμένο Netflix, παίρνει ένα βαρύ όνομα ηθοποιού που θα τραβήξει συνδρομές και βάζει σεναριογράφους από τα Lidl και σκηνοθέτες από τα Jumbo που μας δίνει μια ταινία επιπέδου Xena που έπαιζε στο Star τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. (υγ.1 Το Netflix τράβηξε πολύ κόσμο κατά την διάρκεια της καραντίνας αλλά ο κόσμος που τράβηξε είναι ο κόσμος που δεν ασχολούνταν πριν με ταινίες και σειρές και με τον κινηματογράφο, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών με τον τερματισμό της καραντίνας και των περιορισμών μετακίνησης κλπ διέκοψαν ή θα διακόψουν την συνδρομή γιατί όπως προανέφερα είναι ο κόσμος που δεν ασχολείται με ταινίες και σειρές) (υγ.2 Αν είσαι από αυτούς που με το που βγαίνει μια ταινία πας κινηματογράφο και ψάχνεσαι να βρίσκεις όλες τις σειρές το Netflix δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα, μοιάζει με ξαναζεσταμένο φαγητό, εγώ πχ το έχω 2 χρόνια και το έχω μόνο και μόνο γιατί βλέπω 3-4 σειρές παραγωγής του και δεν θέλω να της κατεβάζω παράνομα, γιαυτό και το μόνο που κάνω είναι… Συνέχεια »

Makis

Μια χαρά τα είπες. Σταμάτησα να βλέπω την σαχλοταινία από το πρώτο 20λεπτο. Επίσης σταμάτησα το MILF, μία άλλη σαχλαμαρίτσα ιταλική καλοκαιρινή και κανά δυο άλλες. Μιλάμε όχι για τα μπάζα, αλλά ακόμη περισσότερο. Τις σειρές τις βαριέμαι, τραβάνε και αυτές καμμιά 10αριά σεζόν λες και είναι η Λάμψη του Φώσκολου. Δυστυχώς η πλατφόρμα δεν λέει και πολλά. Ευτυχώς που την μοιράζομαι με άλλους 2-3.

GREG

Και εγώ υποτίθεται πως θα μοιραζόμουν στην συνδρομή δια δύο με τον αδερφό μου αλλά 2 χρόνια τώρα δεν έχει πληρώσει ούτε 1 μήνα και το αστείο είναι πως ο χειρότερα από πλευράς οικονομικών είμαι εγώ όχι αυτός, δηλαδή έχει λεφτά αλλά δεν πληρώνει, ίσως γιαυτό και να έχει βέβαια. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά εδώ και 2-3 μήνες να κόψω το Netflix εντελώς καθώς πλέον το περιεχόμενο παραγωγής του έχει χάσει πολύ σε ποιότητα, μας γέμισε Ισπανικά, Ιταλικά και Βραζιλιάνικα και το περιεχόμενο που δεν είναι παραγωγής τους είναι τόσο παλιό που έχουν παίξει ακόμα και στην Ελληνική TV. Περιμένω το Disney+ και ελπίζω να μην είναι τόσο πατάτα όσο το Netflix. Όσοι φίλοι με ρωτάνε την γνώμη μου για το Netflix τους λέω το εξής, τα Lidl τα ξέρετε ??? Marketing και διαφήμιση ΦΟΎΛ, ποιότητα ΜΗΔΈΝ, έτσι είναι και το Netflix απλά είναι στον χώρο της τηλεόρασης.

Last edited 3 years πριν by GREG
Makis

Like

baby bloom

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!.

Η αποβλάκωση επί της οθόνης στο αγαπημένο σας NETFLIX συνεχίζεται με μεγάλη αποχαύνωση. Με μεγάλη καθυστέρηση έρχονται και τα υπόλοιπα.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ!

Giannis Noname

Μια χαρά ταινία ήτανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.